Adrian Løvold er daglig leder for nyskapningen Wood i Trondheim. (Arkivfoto: Morten Holt)
Adrian Løvold er daglig leder for nyskapningen Wood i Trondheim. (Arkivfoto: Morten Holt)

Annerledes pizzarestaurant i Trondheim

Tidligere konkurransekokk Adrian Løvold er ny daglig leder for nyskapningen Wood i Trondheim, en pizzarestaurant som ikke ligner på andre pizzarestauranter.

Publisert
Pizzarestauranten Wood har åpnet i Trondheim. (Foto: Wood)
Pizzarestauranten Wood har åpnet i Trondheim. (Foto: Wood)

– Vi har åpnet en litt annerledes pizzarestaurant. Med topping som for eksempel norsk lam, reinsdyr fra Røros, og langtidsbakt ribbe, ønsker vi å skille oss ut. Hjertet i restauranten er en spesiallaget, håndlaget vedfyrt ovn fra Modena, skriver Løvold på sine Facebook-side.

Ovnen varmes 90 prosent med ved – og får hjelp av noe gass, og slik kan hver enkelt pizza stekes på halvannet minutt.

Merittert kokk

Det er en merittert kokk som styrer den nye pizza-skuta på kjøpesenteret Sirkus Shopping i trønderhovedstaden.

Adrian Løvold. (Arkivfoto: Morten Holt)
Adrian Løvold. (Arkivfoto: Morten Holt)

Adrian Løvold har selv vært i finalen av Årets kokk, der vinneren blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker, og også vært commis for Geir Skeie i Bocuse d’Or, da han vant Bocuse d’Or i Lyon i 2009. Løvold har også vært coach for Tyrkias deltaker i Bocuse d’Or. Han har også erfaring fra flere kjente restauranter, blant annet fra Bagatelle i Oslo og Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm.

Les også: Seier til Geir Skeie i Bocuse d’Or 2009 med Adrian Løvold som commis (publisert 2009)

Les også: Løvold er coach for Tyrkias deltaker i Bocuse d’Or (publisert 2016)

Han har også vært medeier og konseptansvarlig ved sushikjeden Sabrura, men har nå solgt seg ut der.

Her kan du lese enda mer om Adrian Løvold (publisert 2015)

Kjente Trondheim-restauratører på laget

Men Løvold har ikke med seg hvem som helst. Alexander Skjefte og Roar Hildonen, som blant annet står bak To Rom og Kjøkken og E.C Dahls pub og kjøkken, er også med på åpningen av det nye restaurantkonseptet i Trondheim.

Adrian Løvold er i gang med Wood i Trondheim. (Foto: Wood)
Adrian Løvold er i gang med Wood i Trondheim. (Foto: Wood)

Les også: Første serveringssted i ny bydel (publisert 2016)

Hildonen, som er blant Trondheim ledende restauratører, har også fått med sin kone Hege Jullumstrø Hildonen på Wood-laget.

Pizzarestauranten, som har 90 sitteplasser, ble åpnet torsdag 15. november. Som nevnt, holder den til i et kjøpesenter, men restauranten har egen inngang og egne åpningstider.

Du kan lese mer om restauranten på Woodpizza.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca