Det nye styret består av Arne Hatløy (til venstre), Espen A. Wasenius, Sven Erik Renaa og Heidi Bjerkan (sistnevnte var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: NKL)
Det nye styret består av Arne Hatløy (til venstre), Espen A. Wasenius, Sven Erik Renaa og Heidi Bjerkan (sistnevnte var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: NKL)

Nytt styre i Paul Schaltenbrands Legat

Det nye styret i Paul Schaltenbrands Legat ble konstituert i september 2017. Legatets formål er å fremme kokkefaget gjennom å yte økonomisk tilskudd til kokker som tar studier innen kokkefaget. Søknadsfristen i år er 15. desember.

Publisert

Dette er det nye styret:

Det nye styret består av Arne Hatløy (til venstre), Espen A. Wasenius, Sven Erik Renaa og Heidi Bjerkan (sistnevnte var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: NKL)
Det nye styret består av Arne Hatløy (til venstre), Espen A. Wasenius, Sven Erik Renaa og Heidi Bjerkan (sistnevnte var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: NKL)

Espen A. Wasenius – NKL, styrets leder

Arne Hatløy – NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, styremedlem

Sven Erik Renaa – Restaurant Renaa, styremedlem

Heidi Bjerkan – Credo, styremedlem.

Inntil 100 000 kroner årlig

Legatets styre kan årlig dele ut inntil 100 000 kroner.

Stipend kan bare tildeles kokker med fagbrev som aktivt utøver kokkefaget, og stipendet skal brukes til studier innen kokkefaget. Studiene skal være klart faglig rettet, og ha særlig vekt på den praktiske delen av faget.

Les også: Disse tre kokkene fikk Paul Schaltenbrands Legat i 2016

Offentliggjøres på NorgesCup

Stipendiatene må forplikte seg til å gi en skriftlig rapport etter studiet. Den skal kunne offentliggjøres. Utdeling skjer én gang i året. Styret bestemmer størrelsen på stipendene.

Stipendene utbetales etter offentliggjøring på banketten under NorgesCup for kokk- og servitørlærlinger.

Søknadsskjema får du ved å henvende deg til styrets leder, Espen Wasenius, og søknad om stipend sendes samme mann ([email protected]) innen 15. desember 2017.

Les mer om legatet på NKL.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS