Charles Tjessem4

Tjessem blir faglig leder på GI

Norges Bocuse d`Or-vinner Charles Tjessem (37) blir faglig leder ved Gastronomisk Institutt. Stillingen er i utgangspunktet ment å være en 30 prosentstilling.

Publisert

Charles Tjesse blir ny faglig leder for Gastronomisk Institutt i Stavanger. (Foto: Morten Holt)

- Styret i Gastronomisk Institutt AS utrykker stor glede over Tjessems beslutning og ser frem til de resultatene han skal være med å skape sammen med våre øvrige dyktige og engasjerte ansatte, skriver GI i sin pressemelding.

Bocuse d`Or-vinner

Charles Tjessem ble Årets Kjøkkensjef i Norge i 2002, vant Bocuse d`Or for Norge i 2003. Han var også kaptein på Det Norske Kokkelandslaget fra 2000 til 2004.

Nå driver Tjessem sin egen restaurant, Charles & De, i Sandnes, som han startet i 2005.

Powered by Labrador CMS