Park Inn Logo1

Nye sjefer på Oslos ferskeste hotell

Park Inn Oslo åpnet dørene januar 2010. Hotellet representerer et nytt, friskt og rimelig alternativ for både forretnings- og fritidsreisende, og skal ledes av Per R. Svendsen. Samtidig er Marcus Giertz ny salgsdirektør på hotellet.

Publisert

Svendsen er utdannet innen International Tourism Management fra universitetet i Brighton, og har bred erfaring fra Rezidor konsernet. Han begynte som respesjonist ved Radisson Blu i Oslo i år 2000. Senere har han arbeidet ved flere av Rezidors hoteller i Norge, England og i Azerbaijan. Svendsen kommer til Park Inn Oslo fra stillingen som hotelldirektør ved Park Inn Stavanger.

– Vi retter oss mot midt markedet, samtidig som vi tilbyr service og fasciliteter som businesshotellene, forteller hotelldirektør Per R. Svendsen. Han beskriver hotellet som en perle i hjertet av Oslo, plassert like i nærheten av Stortinget og Karl Johans gate.

Høy kvalitet til rimelig pris

Fra ett av rommene på Park Inn Oslo, som ble åpnet i januar 2010. (Foto: Rezidor)

Gjestene kan forvente enkle, pene rom og en frisk atmosfære, og de kan benytte seg av seks møterom med ulike størrelser og muligheter. Dessuten vil Svendsen legge vekt at hotellet skal ha en behagelig og gjestfri atmosfære.

- De ansatte skal inspireres av jobben sin, og det skal skinne over på gjestene. Vi skal ha sterkt søkelys på hyggelig og personlig service fra et ungt og energisk team i et dynamisk arbeidsmiljø, sier Svendsen.

Salgsdirektør på plass

– Jeg ser frem til å være med på å bygge opp en internasjonal hotellkjede og merkevare i Norge, forteller Marcus Giertz, ny salgsdirektør ved Park Inn Oslo.

Den 32 år gamle salgsdirektøren kommer fra stillingen som assisterende salgsdirektør ved Radisson Blu Plaza Hotel, og har allerede opparbeidet bred erfaring fra hotellbransjen; både fra Radisson Blu og fra flere år i Thon Hotell.

- Nå gleder jeg meg til å være med på å starte opp et helt nytt hotell. Etter å ha jobbet litt over tre år ved Oslo Plaza, har jeg fått god innsikt og forståelse av god hotelldrift, forteller Giertz.

Giertz er utdannet innen International Marketing Management ved Norges Markedshøyskole.

Vokser i Norge

Park Inn er godt kjent ute i Europa, og er en del av det internasjonale hotellkonsernet Rezidor Hotel Group.

I tillegg til Park Inn Oslo, har Rezidor tre Park Inn hoteller i drift i Norge; Park Inn Haugesund Airport, Park Inn Arendal og Park Inn Stavanger. I tillegg åpner Park Inn Gardermoen i mai 2010 og Park Inn Steinkjer i 2011.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS