Carina MerieauRica Nidelven Hotel2

Ny kokkeseier for Rica Nidelven

Carina Merieau fra Rica Nidelven Hotel vant den norske utgaven av Jeunes Commis 2011. Jeunes Commis er en internasjonal konkurranse for kokker under 27 år som arrangeres hvert år av La Chaine des Rotisseurs World Wide, og Merieau skal nå representere Norge i den internasjonale finalen i september 2011.

Publisert

Carina Merieau fra Rica Nidelven vant den norske utgaven av Jeunes Commis 2011, og skal representere Norge i den internasjonale finalen i Tyrkia i september.

Den norske uttakskonkurransen ble arrangert i Trondheim 26. februar med sju finalister, og det var altså Carina Merieau fra Rica Nidelven som vant.

Bidrar til lærlingekonkurranser

Chaine des Rotisseurs bidrar forøvrig økonomisk hvert år til lærlingerkonkurranser over hele landet. Spesielt med søkelys på Norges-cup med finansiering av reise og opphold for lærlinger som konkurrerer. Totalt har Chaine des Rotisseurs bidratt med over 700 000 kroner de siste årene.

Menyen

Her er menyen til Carina Merieau i den norske finalen.

Skrei

Bakt Skrei

Syltet rødløk toppet med tørket tomat. Fritert blomkålkrem på ”skreipudding”

Bacon – og fennikel vinaigrette tilsmakt med brunet smør

Lammerygg

Lammefilet i lag med lammerillette

Asparges, selleri og gulrot

Potetkreasjon ”Merieau 2011” og balsamicosjy

Eple & Sjokolade

Karamellglasert eple ”Calvados”

Mørk sjokolade -og appelsinsufflé

Kombinasjon av hvit sjokolade og ananas

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS