Per Svendsen Park Inn Oslo

Hotelldirektør på plass på nytt Park Inn-hotell i Oslo

Park Inn Oslo åpner dørene januar 2010. Hotellet representerer et nytt, friskt og rimelig alternativ for både forretnings- og fritidsreisende, og skal ledes av Per R. Svendsen, som kommer fra stillingen som hotelldirektør for Park Inn Stavanger.

Publisert

Per Svendsen skal lede Park Inn Oslo, som åpnes i januar neste år.

– Vi retter oss mot midt markedet, samtidig som vi tilbyr service og fasiliteter som business hotellene, forteller hotelldirektør Per R. Svendsen. Han beskriver hotellet som en perle i hjerte av Oslo.

Hotellet er plassert midt i Oslo, like i nærheten av Stortinget og Karl Johans gate.

Vokser i Norge

Park Inn er godt kjent ute i Europa, og er en del av det internasjonale hotellkonsernet Rezidor Hotel Group.

I tillegg til Park Inn Oslo har Rezidor tre Park Inn hoteller i drift i Norge; Park Inn Haugesund Airport, Park Inn Arendal og Park Inn Stavanger. I tillegg åpner Park Inn Gardermoen i mai 2010 og Park Inn Steinkjer i 2011.

Rimeligere tilbud

Park Inn Oslo vil være et rimeligere tilbud til forretningsreisende og fritidsgjester som ønsker høy kvalitet og service, og effektive løsninger. Gjestene kan forvente enkle, pene rom og en frisk atmosfære, og de kan benytte seg av seks møterom med ulike størrelser og muligheter. Dessuten vil Svendsen legge vekt at hotellet skal ha en behagelig og gjestfri atmosfære.

-De ansatte skal inspireres av jobben sin, og det skal skinne over på gjestene. Vi skal ha sterkt fokus på hyggelig og personlig service fra et ungt og energisk team i et dynamisk arbeidsmiljø, sier Svendsen.

Fra Stavanger

Svendsen er utdannet innen International Tourism Management fra universitetet i Brighton, og har bred erfaring fra Rezidor konsernet. Han begynte som resepsjonist ved Radisson Blu i Oslo i år 2000. Senere har han arbeidet ved flere av Rezidors hoteller i Norge, England og i Azerbadsjan.

Svendsen kommer til Park Inn Oslo fra stillingen som hotelldirektør ved Park Inn Stavanger.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS