Fire nye fjes på Radisson Blu Lysaker

Det er ansatt fire nye medarbeidere på Radisson Blu Lysaker Hotel.

Publisert

Hanne Følgesvold, Revenue Manager

Hanne kommer fra Anker Hotel her i Oslo hvor hun har hatt uilke stillinger innen drift. De siste tre årene har hun jobbet som bookingsjef.

Følgesvold har sin udannelse fra Portsmouth, England samt gjennomført et år av studiene i Mexico.

Marit Rostad Haugen, Front Office Manager

Marit har tatt sin Bachelor ved Høyskolen Campus Christiania. Hun tiltrådte som resepsjonist ved hotellet i Parken i oktober 2008 – og har siden april 2010 jobbet som service manager.

Andre Thorsen, Food & Beverage Supervisor

Andre har jobbet som Project Meeting & Events Operations Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, hvor også hans karriere startet i 2007 som kursvert.

Han ble forfremmet til Food & Beverage Supervisor i april 2008 for deretter begynne i stillingen som Food & Beverage Coordinator i februar 2009. Han har sin utdannelse fra Norsk Reiselivshøyskole hvor han tok sin Bachelor i Hotell- og Relasjonsledelse.

Lisbeth Ingebrigtsen, M&M Manager

Som M&M Manager vil Lisbeth være ansvarlig for M&E Reservations og Operations. Hun vil rapportere direkte til Lars Listhaug, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Ingebrigtsen startet sin omfattende karriere innen hotellindustrien som resepsjonist på Radisson Blu Scandinavia Hotel i 1995. Siden den gang har hun innehatt stillingene Service Manager, M&E Operations Manager og M&E Operations Manager. I 1998 jobbet hun i Manchester som Sales Manager og i resepsjonen. Siden 2008 har Lisbeth vært Director of Sales at Radisson Blu Hotel Nydalen.

Powered by Labrador CMS