Grims Grenka nett1

Atle Hovde slutter på Grims Grenka

Atle Hovde var konseptutvikler og General Manager for First Hotel Grims Grenka. Nå slutter han i stillingen. - Grims Grenka har vært som et eventyr helt fra den spede idé i mitt hode til ferdig resultat, sier Atle Hovde.

Publisert

Atle Hovde har i samarbeid med eieren av First Hotels, Asmund Haare, utviklet Grims Grenka helt fra scratch, melder boarding.no

- Det har vært en meget spennende tid og også en utfordrende reise, men en fantastisk tid. Det vi har oppnådd har på mange måter vært banebrytende innen den norske hotellverdenen, sier Hovde.

Fått anerkjennelse

Atle Hovde og Grims Grenka har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse og mer omtale enn noe annet norsk hotell tidligere.

Høydepunktet var kanskje kåringen i Wallpaper, der hotellet ble kåret til et av verdens 50 beste business hoteller i 2008.

Les også: Hippeste hovedstadshotellet

- Det var et stolt øyeblikk både for meg personlig og hele First Hotels, kommenterer Hovde.

- Hotellet er nå ferdig utviklet, har skaffet seg en solid markedsposisjon og går nå over i en mer driftsorientert fase. I den forbindelse ønsker jeg å søke nye utfordringer og synes timingen er god for det.

Leter etter ny sjef

" Letingen etter hans arvtaker er nå i full gang. - Det har underveis i prosessen med Grims Grenka kommet en del tilbud fra interessante aktører både i Norge og internasjonalt, men først skal jeg ta litt fri og så vil jeg bruke den nærmeste tiden til å vurdere ulike tilbud, avslutter Atle Hovde.

Powered by Labrador CMS