Thon hotels
Thon hotels

Nye navn i Thon Hotels

Thon Hotels har ansatt nye direktører på Thon Hotel Halden, Thon Hotel Moldefjord og Thon Hotel Kristiansund. I tillegg er Elin Minge ansatt som ny innkjøpsdirektør sentralt i hotellkjeden.

Publisert

Innkjøpsdirektør i Thon Hotels

Elin Minge. (Foto: Thon Hotels)

Elin Minge er ansatt som Innkjøpsdirektør hos Thon Hotels.Minge har økonomiutdannelse fra Handelshøyskolen BI og en spesialisering innen innkjøp fra NIMA. Hun er utdannet Risk Manager og Quality Systems Manager fra UMB. Elin har hatt ulike lederstillinger innen innkjøp og logistikk i over 20 år, med erfaring fra både privat og offentlig sektor.

Hun har deltatt på flere ulike IKT implementeringsprosjekter samt vært prosjektleder for utviklings- og endringsprosjekter innen innkjøp/logistikk.

I Thon Hotels skal hun arbeide med å insource innkjøpsfunksjonen og bygge opp denne til å bli en profesjonell og kostnadseffektiv serviceenhet i hele Olav Thon Gruppen.

Hotelldirektør Thon Hotel Halden

Johan Appelgren. (Foto: Thon Hotels)

Johan Appelgren (33 år) er ansatt som hotelldirektør på Thon Hotel Halden, som ble åpnet ble åpnet i begynnelsen av mars.

Appelgren har en lang hotellkarriere bak seg, blant annet som pikkolo på Grand Hotel i Oslo og har også jobbet som Service Manager på Radisson SAS Plaza Hotel. Senere har han hatt flere stillinger i Rezidor som for eksempel Assistant Front Office Manager på Radisson SAS Portman i London og på Park Inn Heathrow.

Tilbake igjen i Oslo tok han jobben som resepsjonssjef på First Hotel Millennium i januar 2005, og senere samme år fikk han stillingen som hotellsjef på samme hotell. Johan har reiselivsutdannelse fra Sverige, USA og Australia

Hotelldirektør Thon Hotel Moldefjord

Mariann Brudeseth. (Foto: Thon Hotels)

Mariann Brudeseth (42) er ny hotelldirektør på Thon Hotel Moldefjord i Molde. Hun er født og oppvokst i Romsdalen, har siden hun var 15 år hovedsakelig arbeidet innen hotell, restaurant og reiseliv. Hun er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger og har fagbrev i resepsjonsfaget.

Hun har tidligere bl.a. arbeidet i hotellkjeder som Choice, Scandic og Best Western. Sin ledererfaring har hun som resepsjons- og bookingsjef, og har også innehatt stilling som leder for kundeservice Norge i Glamox.

Brudeseth har utenlandserfaring fra London, samt at hun bodde i Sveits en 3-årsperiode der hun jobbet som Management Trainee i forskjellige bedrifter i hotell- og restaurantkjeden Gastrag.

Thon Hotel Kristiansund

Britta Joø (37) er ansatt som hotelldirektør på Thon Hotel Kristiansund,

Britta Joø. (Foto: Thon Hotels)

som åpner 1 november 2009.

Joø er født og oppvokst i Kristiansund. 1993 startet hotellkarrieren som stuepike på Thon Hotel Gyldenløve.

Veien gikk videre til Husøkonomlinjen på Høgskolen i Akershus og deltid som husøkonom assistent på Thon Hotel Vika Atrium. Etter studiene reiste Britta til Brussel, hvor hun blant annet jobbet på Thon Hotel Brussel Airport og var med på åpningen av Residence Parnasse.

Etter tre år i Thon gruppen søkte Britta nye utfordringer hos Dorint hotell i Brussel og senere som daglig leder i et renholdsfirma. Etter 10 år i Brussel gikk veien tilbake til Norge og Thon Hotels. Vel hjemme har Britta bland annet jobbet på Thon Hotel Europa og har vært med å åpne Thon Hotel Oslo Panorama.

Pressemelding fra Thon Hotels

Powered by Labrador CMS