Norges beste kokkekollega

Eirik Martinsen fra Elvebredden Catering i Oslo er stemt frem som landets beste kokkekollega i Unilever Food Solutions kåring. Kollegaene beskriver han som energisk, kreativ og alltid blid som en sol. – Dette er helt utrolig. Kan ikke beskrive hvor gøy det er å stikke av med denne prisen. Men det viktigste er å vite at mine kollegaer setter pris på å jobbe sammen med meg, sier Eirik Martinsen.

Publisert

– Denne konkurransen har vist oss at det finnes utallige dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere rundt omkring på norske storkjøkken, det har vært mange gode og verdige kandidater. Eirik har god grunn til å være stolt, sier Morten Karlsen i Unilever Food Solutions.

– Har alltid godt humør

Espen M. Gryt, som er daglig leder på Elvebredden Catering, og nominerte kollegaen til prisen. Han mener tittelen Norges beste kokkekollega beskriver arbeidskameraten svært godt.

– Eirik har alltid godt humør, selv når han må stå opp klokka tre på natten for å starte et skift. Selv etter et 12-timers skift sitter smilet løst hos Martinsen. Han tar også ansvar utover selve matlagingen og sørger for at alle har det bra på jobb. Han er faktisk så populær og lett å jobbe med at han ble enstemmig stemt fram som tillitsvalgt, sier Gryt.

Lett å jobbe med

Det å være en person det er lett å jobbe sammen med er, i følge Morten Karlsen i Unilever Food Solutions, en fellesnevner for svært mange av de nominerte.

– Hotell- og restaurantbransjen har alltid vært tøff, og det handler om å jobbe smartere hver eneste dag. Gode kokker bidrar gjerne med nye oppskrifter, tilberedningsmetoder og løsninger på kjøkkenet sitt. De gjør rett og slett hverdagen lettere for sine kollegaer.

Konkurransen ble holdt for ansatte i storhusholdningsbedrifter og arrangert i forbindelse med lanseringen av nye Knorr Piske. Country Manager i Unilever Food Solutions, Morten Karlsen, synes det var hyggelig at såpass mange tok seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har "det lille ekstra" på kjøkkenet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS