
Nå kommer boka om Feinschmecker
Norges første medaljør i Bocuse d’Or og Feinschmeckers sjef, Lars Erik Underthun, lanserer boka «Feinschmecker – en klassisk restaurant», sammen med restaurantens kjøkkensjef Vinay Tangen og matskribent Knut Stene-Johansen.

Boka, som markedsføres som et «restaurantportrett», lanseres under en tilstelning på Frogner-restauranten onsdag 24. oktober.

Underthun på plass i over 25 år
I over 25 år har Lars Erik Underthun levert kokekunst på høyeste nivå til gjestene sine på Feinschmecker. I mange år hadde også restauranten en Michelin-stjerne, og er fortsatt med i guiden, rangert som en av de aller beste i hovedstaden. Ingen av topprestaurantene i Oslo har eksistert så lenge, og bare Statholdergaarden og Bent Stiansen har nesten like lang fartstid.

Det gjør Frogner-restauranten til en unik institusjon i det moderne norske kjøkkenet.
En hyllest til Feinschmecker

Boka er en hyllest til Feinschmecker, Underthun, kjøkkensjef Tangen og hele teamet på den anerkjente restauranten.

Saken fortsetter under bildet

Den er skrevet av en av Norges fremste matskribenter, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Boka er formgitt av designeren Rune Døli, mens bildene er tatt av Lars-Petter Pettersen.
80 oppskrifter
Her får det tips og oppskrifter på det beste av restaurantens franskinspirerte kokekunst.
Samtidig spør også boka: «Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap – for å levere så til de grader i over 25 år»?
Totalt finner du om lag 80 oppskrifter fra Feinschmecker-kjøkkenet.
Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
Her kan du abonnere på magasinet Horeca
«Feinschmecker – en klassisk restaurant»
Forfatter: Knut Stene-Johansen, Lars Erik Underthun, Vinay Tangen.
Antall sider: 305
Forlag: Forlaget Press.
ISBN: 9788232801572.
Veiledende pris, butikk: 599 kroner.