NordicChefofTheYear2012 - 2

Dobbeltseier i Nordic Chef of The Year

Norgesmesteren i kokkekunst i 2011, Christian André Pettersen, var aller best. Og Norges Wild Card, Adam S. Bjerck, fulgte opp med andreplass, og sikret dermed norsk dobbeltseier i Nordic Chef of The Year, som i dag ble arrangert under Foodexpo i Herning i Danmark. Det bør gi ekstra inspirasjon for Norges lag i Bocuse d’Or, som skal i aksjon onsdag.

Publisert

Christian Andre Pettersen vant NM i kokkekunst 2011 i Bergen. Denne uka vant han Nordic Chef of The Year i Danmark (Foto: NKL)

Totalt 10 kokker fra Island, Danmark, Sverige og Norge har kjempet om tittelen "Nordens beste kokk" under Foodexpo 2012 i MCH Messecenter Herning denne uka.

Norge hadde med to deltakere i konkurransen, og stakk like godt av med de to gjeveste plassene i konkurransen. Danske Mette Hvarre Gassner sikret bronsemedaljen i konkurransen.

Les også: Gull til Pettersen i NM

Resultatene

Her er resultatlisten fra konkurransen

1. plass: Christian André Pettersen, Norge

2. plass: Adam S. Bjerck, Norge

3. plass: Mette Hvarre Gassner, Danmark

Resultat Wildcard

"

Adam Bjerck sikret norsk dobbeltseier i Nordic Chef of The Year 2012 i dag. (Foto: Tom Haga

1. plass: Adam S. Bjerck, Norge

2. plass: Phi Nghi Thanh Le, Sverige

3. plass: Jorma Haranen Tuomari, Finland

De andre deltakerne i konkurransen var Morten Mortensen (Danmark, Wild Card), Martin Hansen, (Sverige), Eerik Mansikka (Finland), Òlarfur Àgustsson (Island) og Gisli Mattias Auòunsson (Island, Wild Card).

To år på rad

Også i 2011 ble det norsk seier i Nordic CHef of The Year.

Da vant Martin Sveian konkurransen, etter å ha endt på bronseplass i NM året før.

Les også: Gull til Sveian i Nordic Chef of The Year 2011

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS