KokkelærlingStineØdegård1

Klare for Norgescup 2012 i Stavanger

Telemark stiller uten lag i kokkeklassen, men her er en oversikt over alle de lovende deltakerne i kokk- og servitørklassen som får lov til å være med i Norgescup 2012 i Stavanger i helga.

Publisert

Stine Ødegård (nærmest) og Espen H. Tømte fra Brimii-Kjøken representerer den store regionen Hedmark-Oppland i Norgescup 2012. (Foto: Morten Holt)

Konkurransen er åpen for lærlinger med godkjent lærekontrakt i bedrifter. Lærlingens kontrakt må ikke gå ut før 1. mai 2011, og deltakerne må ikke være eldre enn 22 år per 31.desember 2011, og heller ikke ha fylt 23 år pr. 1. mai 2012.

Hvert lag kan delta med to lærlinger, en reserve og en lagleder, heter det i statuttene.

Det konkurreres i to klasser, kokkeklassen og servitørklassen. Her er en oversikt over alle deltakerne.

Kokkeklassen

Her er deltakerne i kokkeklassen i Norgescup, ramset opp slik de starter i konkurransen til helga:

Les også: Laget til Credo vant Norgescup 2011

Vestfold

" Christoper André Grude Christiansen, Smakstudio AS Jimmy Øien, Smakstudio ASLagleder: Odd Ivar Solvold

Bodø

Martin Lundås, Restaurant Smak Sigurd Erlend Sivertsen, Restaurant BjørkLagleder: Karl Johan Hult

Rogaland 2

Wenche Moen, Charles & DeAnders Tobias Jacobsen, , Charles & De Lagleder: Roger Malmin

Drammen

Eirik S. Nergaard, Tyriford Hotell Marianne Nilsen, Tyriford HotellLagleder: Geir Magnus Svae

Bergen

Reidun Irene Gilleshammer, Scandic Neptun LucullusRobin Baldi, Scandic Neptun LucullusLagleder: Simon Johannesen

Nord-Trøndelag

Steinar Bjørke, Rica Hell HotelPop Andrei Calin, Rica Hell HotelLagleder: Steinar Meistad

Oslo 1

Jan Morten Gjesdal, Restaurant Eik Annen Etage Sonja Iren B. Kristensen, Restaurant Eik Annen EtageLagleder: Christer Rodin

Bergen 2

Sondre Emil Wikum, Matgal Madelen Samuelsen, MatgalLagleder: Mattias Faller

Hedmark/Oppland

Stine Ødegaard, Brimi-Kjøken Espen H. Tømte, Brimi-KjøkenLagleder: Per Ivar Berget

Østfold

Ingrid T. Bossum, Curtisen Camilla Sørlie, Østfold MatLagleder: Sebastian Engh

Trondheim

Mads Kjøllmoen, Rica Nidelven Sasithon Thonphueng, Rica NidelvenLagleder: Bjørnar Buserud

Vest-Agder

Agnes Lise Gonzales Høllen BryggeLinn Therese OlsenLagleder: Petter Parker

Troms

Eskil Høyen Wærstad, Restaurant De 4 RoserMarkus Schultz Holm, Restaurant De 4 RoserLagleder: Odd Anders Tjønnås

Haugalandet

Silje P. Grunnevåg, Lothes Mat & VinhusOzin Sirwan Hadsan, NB SørensenLagleder: Mattias Hauge

Møre & Romsdal

Benedikte Vestad, Brygga Spiseri & Baches BarMarit J. Myrvoll, Brygga Spiseri & Baches Bar Lagleder: Daniel Michaelsen

Rogaland 1

Maria Søreide, Bølgen & Moi Katharina Ellingsen, Bølgen & MoiLagleder: Hege Hansen

Oslo 2

Mads Ueland, StatholdergaardenAleksander Storm, StatholdergaardenLagleder: Torbjørn Forster

Servitørklassen

Disse lagene er påmeldt i servitørklassen:

Les også: Servitørlærlingene fra Statholdergaarden vant Nordisk Mesterskap 2011.

OK Hordaland

" Michelle Fredly Dahl, Lucullus Luis Andres Despecci Gonzalez, LucullusLagleder: Linn Christensen

Oslo 1

Mari Båserud, Stadtholdergaarden Anne Lise Gundersen, StadtholdergaardenLagleder: Daniel Johnsen Ness

Lærlingekompaniet

Pedro David Tjugum, Baltazar Ristorante & Enoteca Stian Nystrand, TheatercafeenLagleder: Aykan Kamburce

OK Vestfold

Aleksander A. Petersen, Rica Park Hotel SandefjordAndré A. Gjermstad. Engø GårdLagleder: Kim Wiuff

Oslo 2

Ingrid Valsvik, StatholdergaardenMarte Tjessem, StatholdergaardenLagleder: Maiken Løkke

Hordaland 2

Martin Tonheim, Potetkjelleren RestaurantIda Mithchell Urdal, Potetkjelleren RestaurantLagleder: Martin Nordgaard

Sør-Trøndelag

Mette Smistad Olsen, Rica Nidelven Hotel Marius Tømmerdal Vikan, Rica Nidelven HotelLagleder: Eva Havelin Aske

Trondheim

Thora Karen Knutsdottir, To Rom & KjøkkenTorunn Galina Nygaard, To Rom & KjøkkenLagleder: Kjetil Kvaal

Lærlingskompaniet R

Marie Soldal, Restaurant RenaaChristoffer Ingebretsen, Rica MaritimLagleder: Torill Renaa

Sandnes

Morten Haugen, Charles & DeBerit Birger Ræte Bolme, GamleværketLagleder: Monica Tjessem

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS