Heidi Iren Hansen sommelier

Vinansvarlig på Kulinarisk Akademi

Heidi Iren Hansen er ansatt som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi. Hun tiltrådte stillingen ved årsskiftet. Hun ble utdannet vinkelner, som best i klassen på Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) i 2009, og utdannet WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013.

Publisert

Heidi Iren Hansen er ansatt som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi i Oslo. (Foto: Privat)

Hun har de siste årene arbeidet for Norsk Sommelier Utdannelse (sommelier, 2013-2014), Norske Selskab (sommelier, 2012) og Hotell Refsnes Gods (hovmester 2009-2010/restaurantsjef i 2010).

Heidi Iren Hansen i vinkjelleren på Refsnes Gods. (Foto: Morten Holt)

Videre har hun bakgrunn som daglig leder for Gamle Øvre Café i Askim (2007). Hun tok fagbrevet som kokk på Smaalenene Hotell i Askim i 2007.

– Jeg kommer til å ha ansvar for gjennomføringen av vinkelnerstudiet, WSET Level 2 Award Wines and Spirits og WSET Level 3 Award Wines and Spirits. I tillegg kommer jeg til å jobbe med vinkurs for privatmarkedet og horecabransjen samt arbeide som vinfaglig konsulent, sier Hansen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS