Marianne Nygård-Hansen Fursetgruppen

Skal promotere Fursetgruppen

Marianne Nygård-Hansen (40) er ansatt som ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Fursetgruppen Restaurant Group, som driver flere av Oslos mest populære restauranter som blant annet Ekebergrestauranten, Festningen, Grilleriet og Lofoten.

Publisert

Marianne Nygård-Hansen er ansatt som ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Fursetgruppen Restaurant Group.

Marianne Nygård-Hansen kommer fra en tilsvarende stilling i Høyergruppen og har bred erfaring fra både tradisjonelle og digitale markedsføring- og kommunikasjonskanaler.

Hun har flere års erfaring med merkevarebygging innenfor reiseliv-, helse- og kommunikasjonsbransjen.

Hobbykokk og matblogger

Jeg ser frem til å kunne bidra til utviklingen av de ulike merkevarene i Fursetgruppen. Det har lenge vært en drøm å kunne jobbe med markedsføring og mat, og for meg som også driver med hobbykokkelering og matblogging på fritiden er det helt fantastisk å få muligheten til å kunne kombinere lidenskap med jobb. Fursetgruppen er svært godt etablert som gruppe og har siden oppstarten i 2008 demonstrert god gjennomføring- og tilpasningsevne i en bransje som er i konstant utvikling, sier Marianne Nygård-Hansen, og legger til:

– Det var umulig å ikke takke ja til å kunne bli med på reisen når muligheten dukket opp, og jeg gleder meg enormt over å nå være en del av Fursetgruppen.

Store forventninger

– Vi er svært glade for å få med oss Marianne på laget, og har store forventninger til henne. Som en av Norges største restaurantgrupperinger må vi fortsette å utvikle oss på alle områder, og her kommer hennes bakgrunn og kompetanse inn. Marianne vil få ansvar for å utvikle og styrke vår synlighet og tilstedeværelse for samtlige av våre 21 restauranter og Fursetgruppen som helhet, sier administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Digitale og sosiale arenaer

– I vår bransje ser vi et økende behov for å lytte til gjestene våre, lære mer om hva de liker - og ikke liker, og tilpasse seg deretter. Mer og mer av restaurantopplevelser foregår i dag i digitale- og sosiale arenaer, og her vil Mariannes kompetanse komme veldig godt med, sier Sæther videre.

Nygård-Hansen startet i stillingen 11.august, og har tatt plass i Munkedamsveien 59B.

Les mer på Fursetgruppen.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS