EngøGård

Nytt kjøkkenteam på Engø Gård

Nå er omsider hele den nye staben på plass på kjøkkenet til Engø Gård. De er unge og dedikerte, hver og en med en pasjon for mat og for fine dining som du sjelden finner. Disse vil stå i spissen for en videreutvikling og en videreføring av den kjente Engø-kvaliteten, heter det i en pressemelding fra Engø Gård.

Publisert

Foto: Engø Gård

Her er stedets nye kjøkkenteam:

Jonas Nåvik

Kjøkkensjef

Jonas kommer direkte fra jobben som 1.kokk hos ColorLines Manhattan og Cosmopolitan, men har også fartstid hos blant annet Alinea i Chicago, som i 2010 ble rangert med hele tre stjerner i Guide Michelin.

Alexander Nussbaum

Souschef

Alexander er tyskfødt, og har med seg en god erfaring fra flere europeiske fine dining-konsepter, deriblant Michelin-restauranten Schloss Loersfeld i Kerpen, Tyskland. Han har også i en tidligere periode vært kjøkkensjef ved Engø Gård.

Preben Moen

Souschef

Preben er oppvokst i gangene på Gloppen Hotell og er neste generasjon på det historiske hotellet. Han kommer rett fra stillingen som souschef på Dr. Holms Hotell på Geilo.

Kyle Bentley

Kokk

Amerikanske Kyle har en bachelor’s degree in Culinary Arts & Science fra University of Cincinnati, og har erfaring fra fine dining i USA, blant annet fra Alinea Restaurant, Uchiko Restaurant, elegantly Danger, The Cincinnatian Hotel.

Hristo Nikolov

Kokk

Bulgarske Hristo kommer rett fra stillingen som kokk hos Geir Skeies Brygga 11 i Sandefjord.

Jeanne Winifred Jansen

Frokostkokk

Nederlandske Jeanne kommer fra stillingen som kokk på Hvasser Gjestehus.

Sivert Øverli

Kokk (starter januar 2013)

Sivert har arbeidet på Dr. Holms og nå sist som kokk hos Geir Skeies Brygga 11 i Sandefjord.

Christian Johnsen

Kokk (starter januar 2013)

Christian kommer fra stillingen som lærling hos To Rom og Kjøkken i Trondheim.

Engø Gård

Engø Gård Hotel & Restaurant ligger i naturskjønne omgivelser på Tjøme i Vestfold fylke i Norge. Hotellet har 44 rom, restaurant, selskapslokaler, konferansefasiliteter og badehus. Engø Gård er medlem i De Historiske Hotel & Spisesteder, samt den franske organisasjonen Traditions & Qualité - Les Grandes Tables Du Monde. Stedets historie, unike særpreg og fransk-nordiske kjøkken er blant årsakene til at hotellet kan smykke seg med disse medlemskapene. Stedets visjon er å skape en komplett opplevelse for alle sanser, for hver gjest, hver dag.

Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbys en atmosfære som gir ro i sjelen, enten du kommer som konferansegjest eller for en hverdagsflukt.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS