Kristine Tonning2

Nye Radisson Blu-ledere

Kristine Tonning overtar som administrerende direktør for Radisson Blu Nydalen. Lars Kristian Amundsen, som trer av som leder på hotellet, blir i stedet ny hotelldirektør på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu.

Publisert

Fra Plaza til Nydalen: Kristine Tonning.

Amundsen har jobbet i Carlson Rezidor Hotel Group siden 1997, og ble utnevnt til administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Nydalen i januar 2013. Nå går han videre til Radisson Blu Park Hotel.

Fra Nydalen til Fornebu: Lars Kristian Amundsen.

Han har hatt en rekke stillinger ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo og Radisson Blu Hotel Nydalen gjennom årenes løp. I 2002 og 2004 inngikk han også i en arbeidsgruppe som assisterte resepsjonene ved Radisson Blu Centrum Hotel i Warszawa og Radisson Blu Hotel London Stansted Airport. Utdannelsen tok han på franske Université d’Aix Marseille.

Fra Plaza til Nydalen

Tonning startet i Carlson Rezidor i 2010, den gang på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Med forfremmelsen til hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Nydalen fullfører hun Mentor Mentee-programmet.

Hun tok utdannelsen ved Swiss School of Tourism and Hotel Management, og har bred erfaring innen hotelldrift fra både Sveits, Storbritannia og Norge. I dag bor hun i Oslo med mann og to barn.

Hotellene

Radisson Blu Hotel Nydalen ligger i hjertet av Nydalen forretningsstrøk med Akerselva, Handelshøyskolen BI og Nydalen T-banestasjon som nærmeste nabo.

Kristine Tonning overtar ansvaret for et strøkent hotell med 185 rom inkludert 28 businessclass rom og én juniorsuite med unikt interiør i Chilli- og Urban-stil.

– Spennende rundt Fornebu

Radisson Blu Park Hotel på Fornebu har vært en del av selskapet i mange år, og beliggenheten og parken rundt byr på mange muligheter.

– Fornebu er et område i vekst, og det er spennende å kunne være en del av den utviklingen også, sier Lars Kristian Amundsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS