Claus Petersen og Bjørn Roar Johansen Scandic
Claus Petersen og Bjørn Roar Johansen Scandic

Nye direktører på Scandic-hoteller i Oslo

Claus Petersen tiltrer som ny direktør på Scandic Solli, og Bjørn Runar Johansen tar over Petersens stilling som hotelldirektør på Scandic Holmenkollen Park. Begge er rekruttert internt, og tiltrer sine nye stillinger mandag 7. september.

Publisert

Claus Petersen (til venstre) forlater Scandic Holmenkollen Park for å bli direktør på Scandic Solli. Bjørn Roar Johansen tar over som direktør i Holmenkollen.

Bjørn Runar Johansen kommer fra stillingen som hotellsjef for Scandic Fornebu hvor han har vært siden åpningen av hotellet i 2012. Han ser frem til å ta fatt på nye oppgaver.

Tar over et unikt hotell

Scandic Holmenkollen Park Hotel har unik beliggenhet.

– Scandic Holmenkollen Park er ett unikt hotell med mye historie og mange kompetente medarbeidere. Jeg er ydmyk oppgaven og stolt over å få overta som hotelldirektør på ett så stort og spesielt hotell, sier Johansen.

Johansen har også tidligere vært del av en arbeidsgruppe som jobbet på tvers av flere hoteller og hatt en ledende stilling på blant annet Clarion Royal Christiania i Oslo.

Til Scandic Solli

På nyrenoverte Scandic Solli tiltrer Claus Petersen som ny hotelldirektør. Petersen kommer fra stillingen som hotelldirektør for Scandic Holmenkollen Park, der han har vært i ni år. Han gleder seg til fortsettelsen og nye utfordringer.

Etter ni veldig begivenhetsrike år ved ærverdige Holmenkollen Park, skal det bli spennende og morsomt å komme til et helt oppgradert og nyoppusset hotell. Jeg gleder meg spesielt til å treffe alle mine nye kolleger som jeg har hørt mye godt om. 7. september vil bli en ny merkedag for meg, sier Petersen i en pressemelding.

Scandic Solli i Oslo.

Petersen er et kjent fjes i bransjen og har gjennom årene blant annet hatt ledende stillinger på både Scandic Seilet i Molde og Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.

Rekruttert internt

Både Johansen og Petersen kommer fra Scandic-systemet. Administrerende direktør i Scandic Hotels i Norge, Svein Arild Steen-Mevold, mener dette gir dem gode forutsetninger for å lykkes.

– At både Johansen og Petersen kommer fra andre stillinger hos oss gjør at de kjenner godt til selskapet. De har begge tidligere gjort det meget bra på sine respektive hoteller og jeg har vet at de vil fortsette å gi gjestene våre mange svært gode hotellopplevelser, sier Steen-Mevold.

Både Johansen og Petersen tiltrer sine stillinger 7. september 2015.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"