Jarle Moen The Thief

Ny sjef på The Thief

Jarle Moen (44) er ansatt som hotelldirektør, eller Thief Executive Officer (TEO), som det heter på The Thief på Tjuvholmen. Moen kommer fra stillingen som hotelldirektør for flaggskipet Quality Hotel Expo på Fornebu. Han begynner i stillingen 1. januar 2014. Han blir den tredje hotelldirektøren på hotellet siden oppstarten i januar i år.

Publisert

Jarle Moen skal styre The Thief fra 1. januar 2014.

Han har 20 års erfaring fra en rekke stillinger innen utvikling og drift av hotell. Nå kommer han fra stillingen som hotelldirektør for spydspissprosjektet Quality Hotel Expo på Fornebu.

Moen ledet hotellet fra konsept til åpning i mars 2012, og ble belønnet med prisen New Hotel of The Year på Nordic Choice Hotels årlige Vinterkonferanse. Tidligere har Moen også jobbet med utvikling og åpningen av Quality hotel 33 på Økern.

Krevende stilling

– The Thief har hatt et eventyrlig førsteår, og er i dag en bunnsolid organisasjon som på rekordtid er blitt blant de best posisjonerte hotellene i Norden. Det stiller åpenbart høye krav til lederen av en slik bedrift. Skoene er store, men likevel akkurat passe for Jarle. Han har en helt egen teft for servicekultur, noe som er helt avgjørende på et hotell som The Thief, sier Petter A. Stordalen, eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts.

Thief Spa neste år

The Thief ble åpnet 9. januar 2013.

Dette er erfaring som kommer godt med når Thief Spa åpner i 2014. Thief Spa blir på 1000 kvadratmeter med et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, flere typer badstuer, fem behandlingsrom, eget VIP-behandlingsrom, en komplett skjønnhets-lounge, spa shop, gym og spa bar.

Høy standard

Fra The Oslo Suite på The Thief.

– The Thief tiltrekker seg et kresent publikum som forventer den aller høyeste standarden. Dette er hotell i eliteserien. Når du har jobbet halve livet innen reiseliv er det umulig å takke nei til en slik jobbmulighet, sier Jarle Moen.

The Thief ligger i dag som nr. 1 på Tripadvisor i Oslo, og ble nylig omtalt på lista «Best Urban Hotel 2013» som det første norske hotellet av prestisjemagasinet Wallpaper. The Thief an også skilte med hele fire prestisjetunge internasjonale nominasjoner for «best new hotel», «best new suite» og «best boutique hotel». Hotellet ble også første norske hotell som noensinne har kommet på Conde Nast Traveller sin «Hot List 2013»

Lagarbeid

The Lounge på The Thief. (Foto Marcel Leliënhof)

– The Thief er bygget på godt lagarbeid, og består av noen av Nordens beste fagfolk som har vært med hele veien siden åpningen 9. januar i år. Nå skal jeg først sette meg ned og lære hotellet å kjenne. Deretter skal vi sammen sørge for at hotellet forsvarer sin plass øverst på den norske hotellhimmelen, avslutter Moen.

The Thief

- The Thief ligger på Tjuvholmen, Oslos kunst- og forretningsdistrikt.

- Hotellet er det eneste i Oslo som har direkte sjøadgang og med egen brygge.

- Blant hotellets naboer er det anerkjente Astrup Fearnley-museet, Stolper + Friends, Galleri Gerhardsen og Gerner Oslo, Galleri Brandstrup, Galleri Peder Lund og Pushwagner Galleri

-Bygget er tegnet av Mellbye Arkitekter, og består av 119 rom hvor alle rom har fransk balkong.

- Toppsuiten «The Oslo Suite» på 160 m2 i sjuende etasje har egen takterrasse med panoramautsikt.

- Møteromsavdelingen består av tre Executive Boardrooms og to møterom for opptil 40 personer med mulighet for private dining

- Hotellet huser restauranten Fru K. Kjøkken er åpent 24/7

- The Thief inngår i samme portefølje som blant annet Farris Bad (Larvik), Yasuragi (Stockholm) og Copperhill Mountain Lodge (Åre) i Nordic Hotels.

- The Thief er i 2013 eneste norske hotell som er medlem av Design Hotels.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS