Ny sjef på Farris Bad

Andreas Nilsson blir ny hotelldirektør på Farris Bad i Larvik. Tidligere har han også vært F&B-manager på hotellet under Espen Karlsens ledelse. Karlsen har nå overtatt sjefsstillingen på The Thief i Oslo. Nilsson tiltrer stillingen 1. juni.

Publisert

Andreas Nilsson blir ny administrerende direktør på Farris Bad.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Larvik og Farris Bad, et hotellprodukt som er unikt i Norge. Selv er jeg overbevist om at vårt spa-anlegg er Norges flotteste, og jeg ser frem til å være med i den videre utviklingen av hotellet, sier Andreas Nilsson.

Lang erfaring i bransjen

Sin unge alder til tross, Nilsson er langt fra noen novise i hotellbransjen. Tvert imot har han lang og allsidig erfaring. Nilsson har de to siste årene jobbet sentralt med åtte forskjellige Quality Resort-hoteller. I tre år var han F&B-manager på Farris Bad under Espen Karlsens ledelse. Han har klare tanker om den videre driften av Farris Bad.

Hotelldrøm

– Farris Bad er en hotelldrøm som har blitt til virkelighet. Vi ønsker at våre gjester skal se at de fortjener å unne seg noe mer enn en standard hotellopplevelse. Vår drift handler om å oppfylle en hotelldrøm, og det er med den kvaliteten og den innstilingen vi skal sikre god lønnsomhet, sier Nilsson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS