Mari Myrseth Blomberg

Ny salgsdirektør i Fursetgruppen

Mari Myrseth Blomberg (36) er ansatt som ansvarlig for salgsteamet i Fursetgruppen restaurant group, som driver flere av Oslos mest populære restauranter som blant annet Ekebergrestauranten, Festningen, Grilleriet, Lofoten, for å nevne noen. Hun startet i stillingen 1. februar.

Publisert

Mari Myrseth Blomberg (36) er ansatt som ansvarlig for salgsteamet i Fursetgruppen restaurant group.

– Vi er svært glade for at vi nå har styrket vårt salgsteam. Som en av Norges største restaurantgrupperinger må vi fortsette å utvikle oss på alle områder, og her kommer Myrseth Blombergs bakgrunn og kompetanse inn. Med hennes bakgrunn og nettverk har vi nå alle forutsetninger for å tiltrekke oss flere kunder innenfor alle våre segmenter. Resultatet hennes taler for seg selv, og vi har derfor også høye forventinger til hva hun kan skape for gruppen, sier administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Gått gradere i hotellbransjen

Mari Myrseth Blomberg har gått gradene i hotellbransjen og har i de siste snart seks årene ledet salgs- og markedsavdelingen på et av landets største hoteller, Radisson Blu Scandinavia Hotel, og kan vise til gode resultater.

Hun har i snart 16 år jobbet i hotellbransjen og vært innom flere hotellkjeder hovedsakelig med salg. Hun er utadvendt og beskrives som målbevisst og resultatorientert, en energisk person og en fighter, som ikke gir seg så lett i kampen om kundene. Hun setter tydelige mål og jobber systematisk for å nå disse, sammen med sitt team, heter det i en pressemelding.

– Drømmejobben

– Dette er drømmejobben for meg. Fursetgruppen er i stadig utvikling og har utelukkende fantastiske produkter og stadige nye kommer til. Jeg gleder meg enormt til å være med på reisen fremover og utvikle Fursetgruppen videre og ikke minst sørge for enda flere gjester og høy kvalitet på salgsarbeidet. I tillegg har jeg privat en stor passion for mat og vin og dette gjør det bare enda mer spennende, sier Mari Blomberg.

Fursetgruppen

Fursetgruppen består av 22 individuelle restaurant konsepter med høyt kvalitet og kompetansenivå. Gruppen omsatte for 350 millioner i 2014 og har 320 årsverk.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS