Kokker Fru K The Thief

Ny kjøkkensjef på Fru K på The Thief

Bare et drøyt halvår etter oppstart, slutter Kari Innerå som kjøkkensjef for Fru K på The Thief. Johan Laursen, som har vært Innerås assisterende kjøkkensjef siden etableringen i januar, tar over styringen. Han har også bakgrunn som soussjef på Norges eneste to stjerners Michelin-restaurant, Maaemo.

Publisert

Full fart i kjøkkenet på Fru K.

– Det har vært fantastisk moro å være med på den eventyrlige oppstarten av The Thief, og jeg gleder meg til å følge med på hvordan Johan utvikler konseptet videre, sier Kari Innerå.

Johan Laursen er ny kjøkkensjef på Fru K på The Thief.

Hun går som avtalt tilbake til jobben som daglig leder og kjøkkensjef på Cru Vin & Kjøkken, som hun eier sammen med blant andre Petter A. Stordalen.

Oppdraget utført

Kari har gjort en fantastisk jobb og på kort tid laget en ny, norsk stjernerestaurant. Nå er både kjøkkenteamet og konseptet sterkt nok, og da var avtalen at hun skulle gå tilbake til hjertebarnet Cru Vin & Kjøkken. Det er store sko Johan skal fylle, men jeg er sikker på at han og teamet vil forvalte oppgaven på en veldig god måte, sier Petter A. Stordalen.

Fru K har på kort tid etablert seg som en av topprestaurantene i Oslo – med et sterkt varemerke og en rekke gode anmeldelser både i inn- og utland.

Kari Innerå slutter som kjøkkensjef på The Thief, og vender helt og holdent tilbake til hjertebarnet Cru Vin & Kjøkken. Det siste halvåret har hun arbeidet begge steder. (Foto: Morten Holt)

Johan Laursen, den nye kjøkkensjefen, har som assisterende kjøkkensjef jobbet side om side med Innerå siden oppstarten. Nå gleder han seg til å ta over stafettpinnen.

OL-kokk

Kjernen av Fru K skal fortsatt være norske mattradisjoner og håndplukkede, kortreiste matvarer. Samtidig vil jeg vise hvordan det moderne, norske kjøkken også er inspirert av impulser fra verden rundt oss, sier Laursen.

Laursen kommer fra Michelin-restauranten Maaemo i Oslo, hvor han frem til 2012 var Sous-Chef. I tillegg har han konkurrert i to OL og to VM med Culinary Team Gøteborg.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS