Randi Kvissel Haugen

Ny hotellsjef på PS:hotell

Randi Kvissel Haugen er ny hotellsjef på PS:hotell på Vulkan i Oslo. Hotellet er unikt, det er ungt, røft, men hyggelig og intimt med sine 31 rom. Men kanskje aller viktigste er det at det  fungerer som et verktøy for mennesker som trenger veiledning, kunnskap og erfaring på veien til fast arbeid i et inkluderende arbeidsliv.

Publisert

Randi Kvissel Haugen.

Hun går fra stillingen som Stage Manager på Vulkan i Oslo, der PS:hotell ligger, og har dermed de beste forutsetninger for å vite hva hun går til.

– Dette er rene kinderegget. Jeg får lov til å være med å bidra til at mennesker kommer videre med livet sitt. Jeg skal være med og utvikle hotellet kommersielt, og gjøre det til et spennende tilskudd til Oslos hotelltilbud, samt at jeg får være med å bidra til å realisere drømmene rundt Vulkanprosjektet, et av Oslos aller mest spennende byutviklingsprosjekter.

Sentral rundt Vulkan og Mathallen

Kvissel Haugen har vært sentral i forhold til utviklingen av Vulkan-prosjektet og Mathallen Oslo. Vulkan er "en by i byen", et mangfoldig område med kultur, næring og boliger, beliggende i hjertet av det historiske Oslo.

PS:hotell er en viktig del av Vulkan. På samme måte som bygningene på Vulkan forsyner hverandre med energi (PS:hotell er sammen med Scandic Vulkan Norges første hoteller i energiklasse A), er PS:hotell med på å skape muligheter for en ny fremtid for folk som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet.

Virksomhetene på Vulkan har stor nytte av å kunne tilby praksisplasser for disse arbeidstakerne.

Nyskapning

PS:Hotell er en viktig nyskapning i Norge, og skal vise at nytenkning innenfor attføring og arbeidstrening gir håndfaste resultater.

Randi Kvissel Haugen har opp gjennom årene innehatt en rekke ledende stillinger og styreverv i næringslivet. Hun er tidligere utnevnt til Årets forretningskvinne.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS