Erik Fostervoll Hafjell

Ny hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell

Erik Fostervoll (39) er ansatt som ny hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell. Fostervoll tar over jobben etter Richard Paulsen (44), som nå er på vei til søsterhotellet i Sarpsborg.

Publisert

Erik Fostervoll bli ny hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell.

Fostervoll er født og oppvokst i Lillehammer. Han har tatt hotellskolen i München, arbeidet på Hilton City München, og tok fagbrev som «Hotell und restaurantfachman» i Tyskland.

I Lillehammer-regionen

De siste årene har han arbeidet på flere nivåer innen hotell og reiseliv i regionen. Både i Olympiaparken, Lillehammer Hotell, Nikkers, Svare & Berg og nå sist som daglig leder for taxivirksomheten i Lillehammer. Fostervoll er både en driftsperson men også en målrettet person innen salg og marked.

Richard Paulsen leder midlertid søsterhotellene i Sarpsborg og Hafjell. (Foto: Arkiv)

God utvikling på Hafjell

«Quality Hotel & Resort Hafjell har hatt en fantastisk utvikling de tre siste årene, med flere historiske omsetningsrekorder. Hotellet har også vunnet en større matkonkurranse blant 170 hotellet, fått tildelt den nasjonale PR prisen, gullmedalje i årets beste Earth Hour Hotell og nå sist blitt kåret til et av landetes beste konferansehotell internt i kjeden. Undersøkelsen er utført av hotellkjedens kursbrukere hvor Hafjell fikk andreplassen i Norge», heter det i en pressemelding.

Paulsen leder begge – midlertidig

Erik Fostervoll er godt forberedt, og gleder seg til å lede dette hotellet videre inn i kampen om gjester og gode opplevelser de neste årene.

Avtroppende direktør Richard Paulsen styrer både Sarpsborg og Hafjell frem til ny direktør er på plass i Hafjell. Denne datoen er ennå ikke klar.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS