TheThiefTjuvholmen

Ny direktør forlater The Thief

The Thief ble åpnet i januar i år. Ni måneder senere har den andre hotelldirektøren forlatt hotellet.

Publisert

Under oppstarten og de første månedene var det Marcus Majewski som var hotelldirektør ved Nordic Choice Hotels’ sitt nye prestisjehotell i Oslo. Så overtok Espen Karlsen (43), men nå har også han sagt opp lederstillingen på hotellet på Tjuvholmen.

Karlsen kom fra direktørstillingen ved Farris Bad i Larvik da han kom til The Thief tidligere i år. Etter et snaut halvår må Stordalens kjendishotell se seg om etter nok en ny leder.

The Thief. (Foto: Knut Ramstad)

Fra hotell til hår

– Det er selvsagt dumt, men noen ganger her i livet får vi en sjanse til en veldig spennende jobb, og jeg ville bruke denne sjansen. Det er selvsagt ingen god timing, men så finnes det vel heller aldri noe som heter god timing, sier Karlsen til Reiselivsavisen.no.

Det hele dreier seg om en stilling som administrerende direktør i selskapet i Raise Gruppen AS, som blant annet står bak frisørkjeden Nikita Hair, et selskap startet og eid av Inger Ellen Nicolaisen. Her ble det ble en ledig stilling da Rita Nina Broch forsvant til helsekostselskapet Sunkost.

"

Petter Stordalen under åpningen av The Thief. Marcus Majewski (midten) var første leder på hotellet. Nå har også hans etterfølger Espen Karlsen sagt opp sin stilling. (Foto: Morten Holt)

Raise Gruppen opererer i Norge og Sverige, og Karlsen blir øverste leder. Her skal han lede et konsert med 800 ansatte i 150 salonger. Varemerker som Nikita Hair, Hair Shop Frisør, Headmasters, Alex Verdini, nettbutikken Beauty Kick og utdanningsinstitusjonene Norsk Frisørskole og Norsk Hudpleieskole, ligger under Raise Gruppen AS.

Trist sorti

Petter A. Stordalen betegner avgangen som en trist sorti.

– Dette føles omtrent som om da et fotballag mister sin beste spiller. Samtidig ser jeg positivt på det. Jeg ser det som en ære når vi har folk som er så attraktive i arbeidsmarkedet, sier Stordalen til Reiselivsavisen.

Karlsens etterfølger på The Thief er fortsatt ikke klar, men Stordalen forteller at det mange svært gode lederkandidater til jobben, både internt i Nordic Choice Hotels og i hotellbransjen i Norge generelt.

Powered by Labrador CMS