Marianne Aasland

Fra Thon til Alna og Carlson Rezidor

Marianne Aasland fra Oslo er ansatt som salgsdirektør på Radisson Blu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alna, som åpner dørene første kvartal 2014.

Publisert

Marianne Aasland.

Marianne Aasland (36) kommer til hotellet direkte fra stillingen som salgssjef innen kurs og konferanser i Thon Hotels. Karrieren i hotellbransjen har hun satset på siden 2008.

– Alna er en spennende bydel i vekst, og hotellet med to brands vil treffe alle behov blant både bedrifter, kurs og konferansegjester. I tillegg får bydelen en lokal, herlig restaurant som vil syde av liv året rundt. Jeg gleder meg til å bli kjent med både kunder og gjester og har som ambisjon at deres opphold blir maksimalt vellykket, sier hun i en kommentar.

Salgssjef siden 2008

Marianne Aasland tok utdannelse ved Otto Treiders Handelsskole, og har jobbet som salgssjef i hotellbransjen siden 2008.

Hun har erfaring som reiseleder i sydligere strøk fra Star Tour, og har også tilegnet seg tyskkunnskaper ved anerkjente Goethe Institut i Tyskland. I dag bor hun i Oslo med ektemann og to barn.

To hotell under ett tak

Radisson Blu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alnavil romme både et Radisson Blu Hotel med 142 rom og et Park Inn by Radisson Hotel med 206 rom. Slik vil hotellet favne om både privatpersoner og konferansegjester. Hotellet vil ha konferansefasiliteter på 1800 kvadratmeter, restaurant, en glitrende bar og treningsstudio med topp fasiliteter. Marianne Aasland vil arbeide side om side med nordmannen Olav Brommeland som tidligere i høst ble utnevnt til hotellets administrerende direktør.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS