Henrik Ståhl Quality Hotel 33

Fra Norefjell til Quality Hotel 33

Henrik Ståhl er ny hotelldirektør på Quality Hotel 33. Han kommer fra Quality Spa & Resort Norefjell, der han først var hotellsjef og deretter hotelldirektør. Ståhl har tilbrakt storparten av sin hotellkarriere hos Nordic Choice Hotels, og vært i selskapet siden 1999.

Publisert

Henrik Ståhl er ny hotelldirektør på Quality Hotel 33.

– Jeg er privilegert som får ta over et så fint hotell som Q33. Dette er en gjemt perle. Arkitektonisk enestående. En herlig restaurant og bar i toppetasjen, med utsikt over hele byen. Og med all nyetableringer i nærområdet, så blir vi bydelshotellet for hele Groruddalen, sier Ståhl.

Quality Hotel 33.

Ståhl har tilbrakt storparten av sin hotellkarriere hos Nordic Choice Hotels, og vært i selskapet siden 1999.

– Fortsette den gode jobben

– Det har vært en herlig reise. Jeg har fått prøve meg i mange roller og kjenner veldig godt til selskapet og Quality-kjeden. Den erfaringen skal jeg bruke hver dag for å fortsette den gode jobben som allerede blir gjort på hotellet, sier Henrik Ståhl.

Med utbygging av nye boliger, en nytt storkino og badeland som nærmeste nabo, har Quality Hotel 33 en unik posisjon i Quality Hotels portefølje.

– Et «minisentrum»

Fra restauranten i toppetasjen på Quality Hotel 33.

– Hele bydel Bjerke transformeres. Økern, med Økernsenteret som vi kjenner den i dag vil om noen få år være et minisentrum i Oslo. Derfor er det viktig for oss å få inn en person som vi vet kjenner Qualitys verdier godt, og som vi er sikre på kommer til å gjøre en kjempejobb. Henrik vil bidra til å gjøre alle beboere av Groruddalen stolte av Quality Hotel 33, det er jeg sikker på, sier Eivind Tangvik, kjededirektør for Quality Hotels Norge, en del av Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS