Siri Løyning Kolderup2

Fra hotellet til hele bydelen

Siden oppstart av The Thief har Siri Løining Kolderup satt hotellet på verdenskartet - som kommunikasjonsansvarlig. Nå skal hun som ny for ny kommunikasjonssjef for Tjuvholmen KS viderebringe gode historier om hele området.

Publisert

Siri Løining Kolderup.

Løining Kolderup har allerede hatt Tjuvholmen som arbeidsplass i flere år. Hun startet som The Thiefs aller første ansatt, som prosjektleder og konseptutvikler.

Etter åpningen i januar 2013 har hotellet toppet listene hos verdens største reise- og livsstilsmagasiner. Nylig ble hotellet kåret til årets reiselivsmarkedsfører under HSMAI Awards.

Samarbeid med eierne i Tjuvholmen KS og Astrup Fearnley Museet i nabolaget har vært viktig for posisjoneringen.

Hun vil for øvrig fortsette som kommunikasjonsansvarlig for hotellet The Thief, men nå i en redusert stilling.

Mye oppmerksomhet

Tjuvholmen er ferdig bygget. Håndverkerne har forlatt et av de største byutviklingsprosjektene i Oslos nyere historie. Tjuvholmen vant i 2014 Urban Land Institute Global Awards, og har fått mye oppmerksomhet fra anerkjente medier som New York Times og Monocle. Det internasjonale publikummet blir viktig i det videre arbeidet med å bygge Tjuvholmens profil.

– I tillegg til å være en stolt del av Oslo by, retter Tjuvholmen seg mot et internasjonalt publikum. Holmen har blitt en turistattraksjon i seg selv. Besøkende går bryggelangs, koser seg med nærheten til fjorden og utsikten til resten av byen. Vi skal jobbe for å skape tilbud og opplevelser for alle som besøker Tjuvholmen, både fra Norge og utlandet, sier Siri Løining Kolderup.

Bydelen skal leve

"

Bydelen Tjuvholmen er nå ferdig. (Foto: Arkiv)

– Etter 11 år med prosjektering og bygging, er vår viktigste oppgave nå å få bydelen til å leve. Siri Løining Kolderup har bidratt til å gjøre hotellet The Thief til en internasjonal destinasjon i seg selv. Som kommunikasjonssjef for Tjuvholmen får hun ansvaret for å skape aktiviteter og verdi for alle bydelens beboere, bedrifter og besøkende, sier Gunnar Bøyum, som var ansvarlig for Tjuvholmen-utbyggingen før han ble administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Løining Kolderup inngår i et team på fem personer, som får ansvaret for den daglige driften av de prisvinnende byggene, og for å fylle rom og gater med hverdagsliv, næringsliv og ekstraordinære opplevelser. Beboere og besøkende vil få løpende oppdateringer om alt som skjer på bydelens egen nettside.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS