Hurdalsjøen3

Fire ansatte – 147 år på Hurdalsjøen Hotell

Fire ansatte på Hurdalsjøen Hotell og konferansesenter er tildelt Norges Vels fortjenestemedalje i sølv for lang og tro tjeneste i bedriften.  Du fire har til sammen arbeidet i bedriften 147 år! (35, 36, 35 og 40 år), skriver Anita Hofskelrud og Hege Bentzon til Horeca/Horecanytt.no.

Publisert

Til sammen har de arbeidet 147 år på Hurdalsjøen Hotell. Fra venstre Elisabeth Mostue (35 år), Wenche Fredrikstad (36 år), Gerd Dybwad (40 år) og Elsa Bundli (36 år) på bilde med medaljen. (Foto: Hege Bentzon, Hurdalssjøen Hotell)

De fire er:

Gerd Dybwad ble ansatt i resepsjonen 1972.

Wenche Marie Fredrikstad ble ansatt i Husøkonomavdelingen 1976.

Elsa Bundli ble ansatt i Husøkonomavdelingen 1976.

Elisabeth Mostuen ble ansatt i restaurantavdelingen 1977.

Glødende engasjement

Alle de fire har bidratt sterkt i daglig drift og har fortsatt et glødende engasjement for jobben. Hotellet ser på dette som en ære og ha så mange ansatte med så lang ansiennitet.

– Den dagen de ble hedret, ble de hentet i limousin, mottatt på rød løper av ledelsen, og servert en gourmetmiddag samt en høytidelig overrekkelse av medaljen. Det er viktig å hedre trofaste medarbeider på en verdig måte, sier hotelldirektør Håkon Asmundvaag.

Medaljen for lang og tro tjeneste

Medaljen for lang og tro tjeneste ble innstiftet av Det Kongelige Selskap for Norges Vel i 1888.Medaljen er i sølv og har en én grad. Den er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver og det unike er at hotellet har fire kandidater.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS