Espen-karlsen

Espen Karlsen blir ny hotelldirektør på The Thief

Espen Karlsen går fra Farris Bad i Larvik til nyåpnede THE THIEF i Oslo.

Publisert

Espen Karlsen (bildet) overtok direktørstillingen etter Marcus Majewski 11. februar.

- Etter en spennende og lærerik åpningsmåned, går vi nå over i en ny fase av hotellet. Vi skal videreutvikle produktet og fokusere knallhardt på drift. Espen Karlsen er mannen som har drevet Farris Bad til å bli Norges beste spahotell ifølge flere skandinaviske kåringer. Vi har klokketro på at han er rett mann til jobben, sier Petter A. Stordalen, eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts.

Espen Karlsen overtar direktørstillingen etter Marcus Majewski, som går videre til nye oppgaver innen Nordic Hotels & Resorts i hjembyen Stockholm.

- Marcus har gjort en fantastisk jobb og det er tungt å la han gå. Men våre flaggskip i Stockholm trenger en leder av Marcus sitt kaliber. Og hos oss er det sånn at vi deler på godene, sier Stordalen.

The Thief har på kort tid etablert seg som Oslos mest omtalte hotell både i norsk og internasjonal presse. Hotellet ble allerede før åpning inkludert som eneste norske hotell i det eksklusive nettverket Design Hotels. The Independent omtalte nylig The Thief som hotellet som klarte å omdefinere luksus fra gullkraner og marmor til utfordrende omgivelser av moderne kunst.

- The Thief er et eksempel på et prosjekt du bare får mulighet til å gjøre en gang i livet. Nå gleder vi oss over å se at hotellet tas i bruk og at restauranten Fru K, drevet av Kari Innerå, er fullbooket, avslutter Stordalen.

Til tross for at Espen Karlsen er ny på hotellet, er han ingen novise i hotellbransjen. Siden 2009 har han ledet arbeidet med å gjøre Farris Bad til et av landets sterkeste merkenavn innen reiseliv.

- Jeg har vært så heldig å få jobbe på landets flotteste spahotell. Nå har en spennende reise med THE THIEF begynt. Med et så flott produkt, og så fantastiske mennesker, er det ingen grunn til at ikke hotellet kan bli ett av Skandinavias sterkeste hotellnavn, sier Espen Karlsen.

(Pressemelding)


Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS