Richard Paulsen1

Direktør vender hjem til Quality i Sarpsborg

Richard Paulsen er ansatt som ny hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Paulsen overtar etter Marit Bjørnland, som nå er ansatt som leder i det nye byselskapet Sarpsborg.

Publisert

Richard Paulsen forlater Quality-hotellet på Hafjell til fordel for Quality Hotel & Resort Sarpsborg. (Foto: Privat)

Hotellet ønsker å satse på en lokal leder som kjenner destinasjonen godt. Derfor har vi hentet hjem Richard Paulsen som ny toppleder, sier driftsdirektør i Nordic Choice Hotels, André Schreiner, som for øvrig også har ledet Quality-hotellet på Grålum like nord for Sarpsborg tidligere.

Tidligere markedssjef på hotellet

Richard Paulsen var markedssjef på Quality Hotel & Resort Sarpsborg fra 2008 til 2011. Nå er han tilbake - som direktør. (Foto: Privat)

Paulsen har tidligere arbeidet på samme hotell fra 2008 til 2011. Da som salgs og markedssjef. De tre siste årene har han vært hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell.

Paulsen har lang ledererfaring fra både reiseliv, salg, marked, merkevarebygging og mediebransjen. Han har bodd halve livet i Skjeberg og flytter nå tilbake igjen til Skjeberg, Høysand og skjærgården.

Fremoverlent organisasjon

Det er en aktiv og engasjert direktør som nå kommer hjem igjen. I følge Paulsen er han en stolt sarping som ser fram til å ta fatt på oppgaven sammen med mange dyktige kollegaer.

– Hotellet har en fremoverlent organisasjon som har får gjort mye positivt de siste 14 årene, så det er en ære å få lede dette teamet videre, sier Paulsen.

Østfold – en spennende destinasjon

Østfold er også blitt en ennå mer spennende destinasjon med nytt stor sykehus, økt satsning på Rygge flyplass, nye byselskapet, og ikke minst alt det positive som har skjedd innen framtidsrettet næringsfokus på Grålum.

– Quality Hotel & Resort Sarpsborg er en av Nordens største aktivitets- og konferansehotell, men vi skal heller ikke glemme at vi er en storstue for alle som bor i fylket. Det skal dere få merke ennå mer til i tiden fremover, sier den nye direktøren.

Fart i Hafjell

De siste tre årene har Richard Paulsen arbeidet som direktør på Quality Hotel & Resort Hafjell. I en vanskelig tid har de klart og snu og imponert med flere historiske omsetningsrekorder. Hotellet har også vunnet en større matkonkurranse blant 170 hoteller.

I fjor fikk de tildelt den nasjonale PR-prisen og bare for en uke siden vant hotellet gullmedaljen og ble årets beste Earth Hour-hotell i Norden.

Hjerte i både Hafjell og Sarpsborg

– Det blir trist og forlate de ansatte, Hafjell og Lillehammer som er en utrolig flott destinasjon med mange spennende aktiviteter året rundt. Hjertet mitt har ligget i både Hafjell og Sarpsborg, så det blir også svært hyggelig og få komme hjem igjen og ta fatt på nye og spennende oppgaver, sier Richard Paulsen.

Powered by Labrador CMS