Alexander Østli Berg

Alexander Østli Berg til KA

Kulinarisk Akademis avdeling i Mathallen på Vulkan vokser. Siste tilskudd til staben er kapteinen på det norske kokkelandslaget, Alexander Østli Berg, som er ansatt som matfaglig konsulent. Nå er det 22 faste ansatte i KA, som fortsatt er på let etter nye ansatte. Nå søkes det etter både restaurantsjef, kokk og commis.

Publisert

Alexander Østli Berg er ansatt som matfaglig konsulent hos Kulinarisk Akademi.

Alexander Østli Berg har vært med på kokkelandslaget siden 2009, og i 2013 tok han over som kaptein og leder av laget mot VM i Luxembourg senere i år.

Konkurransekokk

Østli Berg, som er oppvokst på Vestfossen i Buskerud, tok læretiden sin på Hotel Continental, og har senere arbeidet på restauranter som N.B. Sørensen og Timbuktu i Stavanger, sagnomsuste Palace Grill og Oro restaurant og bar i Oslo og Radisson SAS i London.

I 2008 vant han NM i kokkekunst, og året etter vant han også Nordisk Mesterskap i kokkekunst. I tillegg har han flere ganger deltatt i den prestisjetunge konkurransen Årets Kokk, som er det norske uttaket til Bocuse d'Or.

Søker restaurantsjef, kokk og commis

Kulinarisk Akademi har hovedkontor i Maridalsveien, men åpnet 12. oktober i fjor også avdeling i Mathallen på Vulkan. Nå er det totalt 22 ansatte i KA, men Elise Bratteng Rønning forteller at det søkes etter enda flere ansatte.

– Vi søker commis til begge våre avdelinger, en ung og engasjert kokk med fagbrev. Vi kan love en variert hverdag og store muligheter til å utvikle seg som kokk. Dessuten søker vi nå etter restaurantsjef til Kulinarisk Akademi sin hovedavdeling i Maridalsveien. Vi er også på utkikk etter en engasjert kokk, som skal være assistent til kjøkkensjefen i Mathallen, opplyser Bratteng Rønning.

Les mer på Kulinariskakademi.no eller på Kulinariskakademi.no/mathallen

"
Powered by Labrador CMS