Gunnar Jensen MatlagetNordpå Det Norske Måltid 2012

Ingridprisen til Gunnar Jensen

Denne uka fikk Gunnar Jensen Ingridprisen i forbindelse med at Gladmat, Nordens største matfestival, som arrangeres i Stavanger.

Publisert

Gunnar Jensen fra matlaget Nordpå under Det Norske Måltid i 2012. (Foto: Morten Holt)

Ingrid Espelid Hovig har gjort en stor innsats for formidling av norsk matkultur, og derfor deles Ingridprisen ut hvert år.

Prisen tildeles en kokk som har søkelys på de norske råvarene i Norge og i utlandet, har gode formidlingsevner og retter fokus på det norske kjøkken.

– Stor stas å motta en slik pris

Jensen er fra Lyngseidet og driver Mathallen i Tromsø.

– Det var stor stas og veldig overraskende å motta Ingridprisen. Det er flott at jobben en gjør blir lagt merke til og at andre setter pris på det, sier Jensen til Framtid i Nord.

Vant i Det Norske Måltid

Tidligere har Jensen blitt hedret under «Det Norske Måltid 2012», og han har også deltatt i flere nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS