Emil Thorsvik foto GI

Thorsvik ble Årets Masahirokokk 2013

I skarp konkurranse med åtte andre unge kokker vant Emil Thorsvik fra Gastronomisk Institutt årets utgave av Årets Masahirokokk.

Publisert

Emil Thorsvik vant Årets Masahirokokk 2013. (Foto: Gastronomisk Institutt)

Emil Thorsvik kommer opprinnelig fra Bærums Værk, men arbeider nå på Gastronomisk Institutt i Stavanger. Tidligere har han arbeidet på Café de France i Stavanger, Eckbo Selskapslokaler AS og Fossekallen Restaurant AS.

Unge kokker

Konkurransen, som arrangeres av Arons AS i samarbeid med Team Masahiro Norway, er åpen for norske lærlinger og unge kokker opp til 25 år. Førstepremien er på 10 000 kroner. I fjor var det Mads A. Hansen fra Strand Restaurant som vant kokkekonkurransen.

Les om fjorårets konkurranse her

Deltakerne

Foruten vinneren, deltok følgende i konkurransen, som ble arrangert på Kulinarisk Akademi i Oslo mandag 8. april:

Odd Ivar Haglund - Brasseri Fengslet Hønefoss

Jan Erik Hauge - Tango Bar og Restaurant Stavanger

Doan Ngnoc Khan - Jacobs Bar & Kjøkken Bergen

Jonas Nåvik - Engø Gård Tjøme

Jonas Berg Grønnvold - Onda Messanin Oslo

Hans Edvard Reppen - Strand Restaurant Bærum

Martin Hovdal - Restaurant Ylayali Oslo

Fredrik Klev - Kulinarisk Akademi Oslo

"
Powered by Labrador CMS