Henrik Ståhl Quality Hotel 33

Ståhl ble årets unge hoteliér 2014

Henrik Ståhl, som er hotelldirektør på Quality Hotel 33, er kåret til Årets Unge Hoteliér 2014.

Publisert

Henrik Ståhl, som er hotelldirektør på Quality Hotel33, er kåret til årets unge hoteliér.

Og om Henrik Ståhl sier juryen:

«Årets Unge Hoteliér jobber i en utfordrende stilling med stort ansvar. Vinneren har gått gradene i bransjen og har skaffet seg en bred kompetanse underveis fra forskjellige typer virksomheter. I sin nåværende jobb har vinneren gjort tildels radikale forandringer, samtidig som gjestetilfredsheten er økt og de økonomiske resultatene er forbedret. Vinneren er kjent for sitt svært gode humør, store drivkraft og solide fagkompetanse, samtidig som han evner å involvere sine kolleger på en positiv måte».

Samme kveld ble Helene Hallre kåret til Årets unge leder i reisebransjen.

Henrik Ståhl.

Les også: Helene Hallre kåret til Årets unge leder i reisebransjen

Et stort øyeblikk

– Det å vinne prisen Årets Unge Hoteliér, i hard konkurranse med mange flinke mennesker, hengerveldig høyt. Jeg ønsker å sende en stor takk til alle de fantastiske kollegaene jeg jobber med hver dag. Det er de som har bidratt til at jeg fikk denne prisen. Dette er et stort øyeblikk i karrieren min og jeg gleder meg stort til etterutdanningen på Cornell University som følger med prisen, sier Henrik Ståhl, hotelldirektør Quality Hotel 33.

Ståhl begynte sin hotellkarriere som salgssjef for kurs og konferanse på Clarion Hotel Oslo Airport i 2003. To år senere ble han Management Trainee for Nordic Choice Hotels. I 2009 fikk han sin første direktørjobb på Quality Hotel Spa & Resort Norefjell, for så å tiltre som direktør for Quality Hotel 33 på Økern i Oslo.

"

Quality Hotel 33 på Økern i Oslo.

Har utmerket seg

– Vi er umåtelig stolte over disse stjernene på hotell- og reiselivshimmelen, sier administrerende direktør i HSMAI, Ingunn Hofseth.

– Begge de to vinnerne og de nominerte er unge bransjefolk, som har utmerket seg med gode resultater, og vist nytenkning og sant lederinitiativ i jobbene sine. Det er disse som kommer til å bringe norsk reiseliv det ekstra hakket videre, og som gjør at reisende deler godord om hotellene deres – og om Norge som destinasjon, fortsetter hun, med støtte fra juryleder Morten Thorvaldsen, som til daglig er administrerende direktør i Thon Hotels.

Seks kandidater til slutt

– Da vi satt igjen med disse seks kandidatene, begynte den virkelig vanskelige delen av jobben. Marginene var svært små på flere av punktene, så jeg tror trygt vi kan si at her var en nominasjon nesten jevngodt med seier, men altså bare nesten. De to vinnerne er i besittelse av denne X-faktoren, som også førte til kveldens heder og berømmelse, sier han.

Saken fortsetter under bildet

Henrik Ståhl (nummer to fra venstre), hotelldirektør på Quality Hotel 33, er kåret til Årets Unge Hoteliér 2014. Her sammen med de andre fem kandidatene til Årets Unge Leder i Reisebransjen og Årets Unge Hoteliér 2014.

Foruten Hallre og Ståhl, var Jannicke Lorentzen (Scandic Sjølyst), Therese Bernström Næs, (Clarion Hotel & Congress Oslo Airport), Jens Brokmann (Best Western Oslo Airport Hotell) og Camilla Langstrand Karlsen (Clarion Collection Hotel No 13) med i finalerunden.

Juryen

Juryen har bestått av:

Morten Thorvaldsen, juryleder, adm. dir., Thon Hotels

Torgeir Silseth, konsernsjef, Nordic Choice Hotels

Hans Kristiansen, sjefredaktør, Hotell, Restaurant & Reiseliv (HRR)

Jens B. Raanaas, adm.dir, Pals AS

Svein Arild Mevold, adm.dir., Scandic Hotels Norge

Ingunn Hofseth, adm.dir., HSMAI

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS