Arne Dalseng1

Søker ny daglig leder i BFSN

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) søker nå Arne Dalsengs etterfølger. 68-åringen har vært daglig leder i BFSN siden 2003, men forbereder nå pensjonisttilværelsen.

Publisert

Arne Dalseng har vært daglig leder for BFSN i 12 år. Nå har han varslet sin avgang, og foreningen er på let etter hans arvtaker. (Foto: Morten Holt)

Av den grunn søker foreningen søker ny leder, og BFSN håper å få etterfølgeren på plass i løpet av første halvår 2015, og kanskje aller hlest til årsmøtet i slutten av april.

Stiftet i 1977

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) ble stiftet i 1977, og er en landsomfattende organisasjon eid og finansiert av medlemsbedriftene.

Medlemmene er ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge.

Daglig leder ivaretar foreningens daglige lederfunksjon, og er underlagt foreningens styre.

Representerer hovedtyngden av utstyrsmarkedet

Medlemmenes leveranser og tjenester er alt fra innredninger, teknisk utstyr for produksjon, tilberedning, servering, transport og oppbevaring av mat og drikke, oppvaskmaskiner, porselen/ glass/ bestikk etc., rengjøringsmidler og hygieneutstyr, datatjenester samt planløsning og konsulenttjenester.

Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av produksjon, leveranser og service/vedlikeholdsarbeid til storkjøkkenmarkedet i Norge.

Helst bransjeerfaring

Foreningen ser det som ønskelig at også ny leder skal ha bransjeerfaring, men også andre kan søke på stillingen.

Stillingen krever stor grad av selvstendighet innenfor retningslinjer og årsplaner som gis av styret og generalforsamlingen.

Les mer om arbeidsoppgavene og søknadsprosessen på BFSN.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS