Cecilie Ragner Salma Chef 2013 nett

Smak og teknikk tok Cecilie til topps i Salmachef

Best smak og fantastisk teknikk avgjorde Salmachef 2013. Cecilie Ragner fra Oslo vant med sin confiterte Salma med blomkålcouscous og beurre blanc på Matstreif i Oslo denne helgen. – Jeg er glad, stolt og dette er kjempegøy, sier vinneren Cecilie Ragner som gleder seg til premien som er en tur for to til Bocuse d’Or Europe i Stockholm i mai neste år.

Publisert

Mads Ueland (til venstre) og nybakt norgesmester i kokkekunst, Fredrik Log, sammen med vinneren av Salmachef 2013, Cecilie Ragner.

I juryen satt kokken Mads Ueland fra Ålgård/Stavanger som jobber hos Statholdergaarden i Oslo. Han er med på Det norske juniorkokkelandslaget og har gull i yrkes-NM og bronse i yrkes-VM for unge kokker. Fredrik Log fra Øvre Vats i Vindafjord som jobber for Renaa Restauranter i Stavanger og som vant NM for kokker i Ålesund i august var også i juryen.

Johan Gref, markedsdirektør SALMA Sverige og tidligere med på det svenske kokkelandslaget og markedsdirektør SALMA Norge Inger Saxebøl satt også ved jurybordet.

– Avansert teknikk og smak

Cecilie Ragner fra Oslo vant med sin confiterte Salma med blomkålcouscous og beurre blanc på Matstreif i Oslo denne helgen.

– Avansert teknikk og smak gav Cecilie seieren. Det var svært høyt nivå blant deltakerne, og de må være svært matinteresserte for å få til disse rettene, sier de to dommerne som mener at alle de fire matbloggerne i finalen lager veldig god mat, sier dommerne Fredrik Log fra Renaa Restauranter og Mads Ueland fra Statholdergaarden.

Foruten Ragner var finalistene i Salmachef var Maj-Britt Aagaard fra Oslo, Rune Gjertsen fra Ålgård og Tove Holter fra Skedsmokorset.

Konferansier var kjendiskokken Mathias Spieler Bugge fra the Flying Culinary Circus.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS