TorGunnarSolvang Quality Hotel Residence2

Skal lede prisbelønnet hotell

Tor Gunnar Solvang (42) er ansatt som ny hotelldirektør på Quality Hotel Residence i Sandnes. Han tar over ledelsen på hotellet som i januar i år ble kåret til Nordens beste Quality-hotell. Solvang tiltrer i sin nye stilling rett etter påske.

Publisert

Tor Gunnar Solvang er ny hotelldirektør på Quality Hotel Residence.

– Jeg tar over en gullfarget stafettpinne og ser frem til det videre løpet. Residence er en institusjon i Sandnes og jeg er ydmyk og stolt over å ha fått denne muligheten, sier Tor Gunnar Solvang.

Solvang kommer fra stillingen som administrerende direktør i Øvstebø-gruppen AS og har tidligere lang og bred erfaring innen hotelldrift, blant annet fra Thon Hotel Sandnes. Han har sterkt fokus på bedriftsutvikling og blir sentral for Nordic Choice Hotels sin tilstedeværelse i Sandnes i de kommende årene.

Sandnes sentrum

Quality Hotel Residence ligger i samme bygg som kjøpesenteret og kinoen midt i Sandnes sentrum. Hotellet har en 1400 kvm stor kurs- og konferanseavdeling og kan huse både møter, konferanser og andre arrangementer for byens innbyggere så vel som tilreisende.

Under Nordic Choice Awards i januar ble Quality Hotel Residence kåret til Nordens beste Quality-hotel i konkurranse med 70 andre hoteller.

– De unike fasilitetene og den sentrale beliggenheten gjør hotellet til en arena for magiske møter. Teamet på Quality Hotel Residence har allerede bevist sine fantastiske evner og jeg gleder meg enormt til å jobbe med dem, sier Solvang.

Kjenner lokalmiljøet

– Tor Gunnar Solvang har alle egenskapene vi ser etter i en leder. Han er målbevisst, reflektert, initiativrik og kjenner lokalmiljøet godt. Hans fokus er alltid å levere den beste hotellopplevelsen til gjestene våre. Jeg er overbevist om at han er rett mann til å overta roret på Quality Hotel Residence, sier Sølvi Solmunde, driftsdirektør for Quality Hotel Norge.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS