Terje Grue Emirates Norway nett

Skal lede Emirates Norway

Bransjeveteranen Terje Grue blir første administrerende direktør i Emirates Norway.Selskapet lanserer 2.september daglige direkteflyvninger mellom Oslo og Dubai. Grue kommer fra stillingen som administrerende direktør for Lufthansa Group i Norge.

Publisert

Terje Grue blir første adminitrerende direktør for Emirates Norway.

I løpet av de siste 13 årene har han hatt flere lederstillinger i Lufthansa Group i Norge, blant annet markedssjef. Siden 2005 har han hatt stillingen som administrerende direktør i Lufthansa i Norge med ansvar for all kommersiell drift, samt for selskapene i Lufthansa-gruppen Austrian Airline og Swiss Air.

– En ny reise

– Det er spennende å ta fatt på en ny reise med Emirates. Å starte den lokale delen til et av verdens mest anerkjente flyselskaper og få lov til å bringe merkevaren til Norge er svært oppløftende. Jeg er svært stolt over å få muligheten til å lede et team med engasjerte mennesker som alle er drevet av ønsket om å la de norske reisende oppleve det unike produktet og merkevaren som Emirates er, sier Terje Grue, administrerende direktør i Emirates Norway.

​Den daglige direkteruten mellom Oslo og Dubai vil betjenes av en Boeing 777-300ER.

Etablert reisemål

– Dubai er et etablert reisemål for både forretningsreisende og turister. Med vår nye rute vil våre passasjerer få gleden av å oppleve en direkte og svært komfortabel reise. Fra Dubai kan vi tilby et veldig godt rutenettverk, og jeg er overbevist om at Dubai vil bli godt kjent for norske reisende som skal til Midtøsten, Asia og Afrika, for ikke å glemme Australia og New Zealand.

Knutepunkt for eksotiske reisemål

– Eksotiske reisemål i det indiske hav er også veldig lett tilgjengelig med direkteruten fra Norge til knutepunktet for resten av verden som Dubai er. Emirates vil i tillegg, som eneste flyselskap i Norge, tilby First Class, i tillegg til Business Class og Economy Class på flyvningene. Noe som i seg selv gjør at vi skiller oss ut, forklarer Grue.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS