Kveite Foto Godfisk

Sjømatkokk-finalistene er klare

Nå er de seks deltakerne i Årets Sjømatkokk 2015 klare. Konkurransen arrangeres i forbindelse med À la carte-messen i Bergen torsdag 24. september.

Publisert

Kveite er årets hovedråvare i Årets Sjømatkokk. (Foto: Godfisk.no)

Dette er de seks finalistene:

Aleksander Aurstad Olsen er en av de seks finalistene.

Aleksander Aurstad Olsen, Hanami, Oslo

Caroline Øverland, Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen

Hans Erik Olsen, NordØst Food & Cocktails, Trondheim

Kim-Andre Samnøen, Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

Steffen Romerheim, Cornelius på Holmen, Bergen

Thomas Faa, Charles og De, Sandnes

Kveite er hovedråvare

«Finalistene ble plukket ut blant mange gode menyforslag på kveite fra Slantevika, som er årets hovedråvare. Vi ser fram til en spennende konkurranse og regner med deltagerne ligger i hardtrening allerede», heter det på Facebook-siden til Årets Sjømatkokk.

Årets Sjømatkokk arrangeres i forbindelse med «À la carte-messen» i Grieghallen, som arrangeres onsdag 23. og torsdag 24. september. Det er Bergen Kokkenes Mesterlaug som står bak messen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS