Sic Christensen Scandic

Siv Christensen ny salgsdirektør i Scandic Norge

Scandic Norge har ansatt Siv Christensen som ny salgsdirektør. Hun har nærmere 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, blant annet fra konkurrenten Nordic Choice Hotels, og vil inngå i ledergruppen i Scandic Norge. Hun tiltrer stillingen 3. mars.

Publisert

Siv Christensen er ny salgsdirektør for Scandic Norge.

«Med bakgrunn i Scandic Norges utvikling de siste årene og de ambisiøse strategiske målsettinger, skiller hotellkjeden nå salgs- og markedsfunksjonen i to separate kommersielle fokusområder. Til å lede Scandic sin offensive salgssatsing hentes nå Siv Christensen til rollen som salgsdirektør i Scandic Norge», heter det i en pressemelding.

Christensen har fra tidligere 12 års erfaring som salgsdirektør i reisebyråkjeden Berg Hansen, og sju år som salgsdirektør for Norge og Director of Key Accounts Scandinavian Region i Nordic Choice Hotels. Hun kommer sist fra stillingen som Industry Head for reiseliv i Google.

– Hotellbransjen er i kraftig utvikling, og etter min oppfatning er det Scandic som leder an i denne utviklingen. Det blir spennende å være med på å øke salget både i det nasjonale og det internasjonale markedet, sier Christensen.

Spennende og krevende tid

Scandic kjøpte nylig hotellkjeden Rica, og dersom norske og svenske konkurransemyndighetene godkjenner oppkjøpet, vil kjeden telle 84 hoteller i Norge. Samtidig er flere prestisjeprosjekter under utvikling, og flere nye hoteller vil åpne i løpet av 2014. Blant annet åpner det nye Scandic Stavanger City våren 2014 og i august åpner Scandic et av Nordens største kurs- og kongresshotell, Scandic Lerkendal, i Trondheim.

– Jeg trives med å bygge og å skape resultater. Mest av alt motiveres jeg av prestasjoner, og jeg opplever at Scandic har en sterk prestasjonskultur. I tillegg er den fasen Scandic nå er inne i sjeldent spennende og krevende, noe som gjorde det svært enkelt for meg å takke ja til utfordringene, sier hun.

– En offensiv holdning

– Christensen har svært lang erfaring fra både reiseliv- og hotellbransjen, er ekstremt resultatorientert og har akkurat den offensive holdningen vi trenger når vi nå skal vokse videre og befeste posisjonen i det norske markedet, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS