Frode Myklevik2

Pris og heder på NKLs landsmøte

André Enghs gullnål ble tildelt Frode Myklevik, Årets Oldermann 2012 ble tildelt Hege Skarvøy fra KM Sogn og Fjordane, mens Brith Bakken i KM Oslo ble Årets Kjøkkensjef. Les mer om priser, stipend og utmerkelser som ble delt ut på årets landsmøte i Norges Kokkemesteres Landsforening sist helg.

Publisert

Frode Myklevik fra Kokkenes Mesterlaug Hedmark og Oppland ble tildelt André Enghs gullnål under landsmøtet i NKL sist helg. (Foto: Morten Holt)

Følgende priser, stipend og utmerkelser ble delt ut på årets landsmøte:

André Enghs gullnål ble tildelt Frode Myklevik fra Kokkenes Mesterlaug Hedmark og Oppland - for sitt store engasjement for NKL i mange, mange år.

Årets Kjøkkensjef 2012 ble tildelt Brith Bakken medlem av KM Oslo, for sitt arbeid med å fremheve og utnytte råvarer som finnes i det norske, regionale skattkammeret.

Paul Scahltenbrands legat ble tildelt Øyvind B. Dalelv for sitt studieopphold ved Restaurant Geranium i København.

Årets Oldermann 2012 ble tildelt Hege Skarvøy fra KM Sogn og Fjordane for sin faglige innsikt, kreativitet og medmenneskelighet.

Årets lærebedrift 2012 gikk til Scandic Neptun Hotel. Hotellet jobber hardt for at lærlingene sine skal bli gode og engasjerte fagarbeidere i kokkeyrket.

Årets "fårete laug" ble i år tildelt KM Bodø og Omegn for sin innsats for å fremme Fårikåls Festdag for utenlandske studenter ved universitetet i Bodø.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS