Roar Ingdal adm direktør First Hotels

Ny sjef for First Hotels

Roar Ingdal (46) er ansatt som ny administrerende direktør i First Hotels AS. Han kommer fra stillingen som konserndirektør i Nordic Choice Hotels, der han også har sittet i ledergruppen de siste fem årene. Ingdal har tidligere hatt en rekke toppjobber i reiselivsbransjen, blant annet i hotelleiendomsselskapet Norgani, i Royal Caribbean Cruise Line og i Norlandia Hotels & Resorts.

Publisert

Han har også hatt direktørstillinger i Visa Norge og Color Line. Nå tar han fatt på jobben med å skape ny giv i den skandinaviske hotellkjeden.

Urealisert potensial

– Naturligvis er jeg kjent med utfordringene som har vært knyttet til selskapet, men det er også noe av det som trigget meg til å tiltre. For First Hotels har et godt potensial som er understøttet av en betydelig bedret finansiell situasjon. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som venter rett over nyttår, sier Ingdal.

54 hoteller

First Hotels har i dag 11 hoteller i Norge, 12 i Danmark og 31 i Sverige, og den nye direktøren har definert to hovedprioriteringer for å styrke selskapets fremtidige posisjon.

– First Hotels er en betydelig Skandinavisk hotelloperatør med solide produkter. Først og fremst blir det viktig å bedre distribusjonen for hotellene våre. Dernest skal vi utrede potensialet jeg mener vi har for å få flere hoteller inn i porteføljen. En vurdering av hvorvidt vi bør ekspandere for en styrket tilstedeværelse, spesielt i Norge, er blant det jeg vil vurdere, sier Ingdal.

Vil styrke kundeopplevelsen

– Gruppens selskaper har over 2000 entusiastiske ansatte som gjør en kjempejobb hver eneste dag. Dette er et helt sentralt fundament som vi skal hegne om og dyrke videre for å gjøre internkulturen vår enda sterkere. Så vil vi også implementere tiltak som gjør kundeopplevelsen enda bedre. Det vil øke sannsynligheten for at flere vender tilbake til oss oftere, mener Ingdal.

Ny giv

Ansettelsen av Roar Ingdal er også en klar beskjed fra First Hotel-gründer Asmund Haare om at det rår en ny giv i hotellkjeden.

– Vi har tatt oss god tid for å finne riktig person til å lede First Hotels. Roar og jeg har kjent hverandre i flere år, og han var vårt klare førstevalg. Nå ligger mye til rette for videre vekst og en ytterligere resultatforbedring, sier Asmund Haare.

Ingdal tiltrer 2. januar og vil i hovedsak arbeide fra hovedkontoret i Oslo.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS