Søren Brinck Ringnes

Ny Ringnes-direktør

Danske Søren Brinck (40) blir ny administrerende direktør for Ringnes AS i Norge. Han begynner i stillingen 1. januar 2015.

Publisert

Ny administrerende direktør for Ringnes AS: Søren Brinck.

Samtidig går nåværende Ringnes-sjef, Jacek Pastuszka, går inn i konsernledelsen i Ringnes’ morselskap, Carlsberg Group, som leder for det østeuropeiske og russiske markedet.

– Ringnes er en virksomhet med en solid posisjon og en sterk merkevareportefølje, og jeg ser frem til å ta del i videreutviklingen av selskapet og det norske drikkevaremarkedet, sier Søren Brinck.

Har ledet Mythos i Hellas

Brinck har vært tilknyttet Carlsberg-konsernet siden 2005, og kommer fra stillingen som Vice President Business Development i region Vest-Europa i det danske bryggerikonsernet.

I perioden 2009 til 2012 var Brinck administrerende direktør for det Carlsberg-eide bryggeriet Mythos i Hellas, hvor han oppnådde meget gode resultater i en svært krevende periode for Hellas.

Brinck har tidligere også ledet arbeidet med Carlsbergs overordnede strategi og hatt ansvaret for et større europeisk konsernprosjekt. Han har tidligere innehatt ulike lederstillinger i Arla Foods samt jobbet som konsulent for Accenture.

SØREN BRINCK - CV

2013: VP for Business Development i region Vest-Europa i Carlsberg

2009: Administrerende direktør for det greske Carlsbergbryggeriet Mythos Breweries

2008: Direktør for Group Strategy-enheten i Carlsberg-konsernet

2006: Direktør for Commercial Excellence i Carlsberg-konsernet

2004: Lederstillinger innen Corporate Business Development i Arla Foods

2000: Konsulent innen Strategy & Business Architecture i konsulentselskapet Accenture

Pressemelding

Powered by Labrador CMS