Fredrik Skjøren First Hotels

Ny markedirektør i First Hotels

Fredrik Skjøren (45) er ansatt som ny markedsdirektør i First Hotels AS. I First tar han blant annet fatt på jobben med å videreutvikle digitaliserings- og marketingfunksjonene i den skandinaviske hotellkjeden.

Publisert

Han kommer fra Teller AS, der han over en 15-års periode har vært sentral i prosessen med å gjøre selskapet til en internasjonal aktør, blant annet som direktør for produkt- og forretningsutvikling.

Fredrik Skjøren.

– Urealisert potensial

– First er en kjede med mange spennende hoteller og produktkonsepter. Jeg har identifisert et urealisert potensial i å videreutvikle eksisterende og ny kundemasse, og få enda flere fornøyde gjester til å benytte seg av våre hoteller. Gjør vi dette med en analytisk og innovativ tilnærming, har jeg stor tro på at First Hotels vil oppleve en god effekt av det kompetansefeltet jeg nå bidrar med inn i ledelsen, sier Skjøren.

Digitalisering og effektivisering

First Hotels har i de siste årene satset på digitalisering og effektivisering av distribusjonskanalene. Dette skal nå ytterligere intensiveres.– Det er viktig at vi er til stede i de kanalene gjestene ønsker å bestille sitt hotellopphold. Sammen med flere av våre samarbeidspartnere skal vi finne enda bedre og kostnadseffektive løsninger samt aktiviteter som vil bidra til øke tilstrømningen til våre hotell, sier Fredrik Skjøren.

Forsterker ny giv

Roar Ingdal, som tiltrådte som administrerende direktører i First Hotels fra nyttår etter å i fem år ha vært en del av konsernledelsen i Nordic Choice Hotels, er godt fornøyd med at Skjøren valgte å begynne i First Hotels. – Jeg er veldig fornøyd med å få Skjøren med på laget. Han har en unik og dokumentert erfaring i å utvikle konsepter som genererer vekst, en kompetanse han har ervervet blant annet etter å ha jobbet med kjente internasjonale merkevarer over lang tid. Han har i tillegg en flott kombinasjon av sterk teknisk innsikt og kommersiell legning. Vi har stor tro på at dette skal bidra til at vi vil nå våre forretningsmessige mål i tiden som kommer, sier adm. dir. Roar Ingdal.

Les også: Ingdal blir ny First-sjef

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS