Bjørn Arild Wisth

Ny lederfunksjon i Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth (42) er ansatt i en nyopprettet stilling som viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Wisth får ansvaret for selskapets fellestjenester og konsernovergripende prosjekter.

Publisert

Bjørn Arild Wisth blir ny viseadministrerende direktør i Nordic Chpoce Hotels.

Han skal blant annet utvikle og koordinere konsernets strategi- og forretningsplan. Målet er å levere gode, fremtidsrettede tjenester til hotellene med høy servicegrad, samt bidra til god samhandling mellom drift og stab.

Wisth kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.

Store forventninger og skrekkblandet fryd

– Nordic Choice Hotels har på kort tid vokst til å bli et av Nordens største hotellselskaper, mye takket være en fremoverlent ledelse og en sterk bedriftskultur. Det er med store forventninger og skrekkblandet fryd jeg tar fatt på oppgavene som venter. Vi har satt oss høye mål og sammen skal vi sørge for at suksessen fortsetter, sier Bjørn Arild Wisth, påtroppende viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I utvikling

– Vi legger bak oss et fantastisk år, med blant annet seks nye hotellåpninger. De neste årene skal vi bygge ytterligere 4000 nye rom. Bjørn Arild Wisth har solid erfaring fra strategi- og forretningsutvikling. Hans kompetanse vil være med på å løfte selskapet inn i nye spennende tider, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

– Nordic Choice er inne i den mest offensive periode i selskapets historie. Sammen med alt det vi har oppnådd i 2012 gir disse siste organisasjonsendringene oss et fantastisk utgangspunkt for fornyet vekst og utvikling i årene fremover, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS