Per Hynne Coca-Cola1

Ny kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises

Per Hynne er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises. Ha tar over stillingen etter Stein Rømmerud.

Publisert

Per Hynne.

Hynne har jobbet i selskapet i 2,5 år og kommer nå fra en prosjektstilling ved det europeiske hovedkontoret i London. Han har tidligere jobbet med både ekstern- og internkommunikasjon for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige.

Inn i den norske ledergruppen

Per Hynne er fra Eiksmarka i Bærum. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har bakgrunn fra Burson-Marsteller, Geelmuyden-Kiese, Norsk Designråd og Norges Eksportråd.

Hynne vil ha ansvaret for en avdeling med seks personer, som dekker samfunnsansvar, internkommunikasjon, eksternkommunikasjon og næringspolitikk og går inn i den norske ledergruppen. Hynne overtar etter Stein Rømmerud som har tatt steget over i en kommersiell rolle og skal jobbe med selskapets kommersielle strategi.

«Hoppe etter Wirkola»

– Det blir som å hoppe etter Wirkola, men jeg har heldigvis fått lov til å jobbe tett med Stein de siste årene og han har lært meg mye om selskapet, om ledelse og kommunikasjon. Jeg har også vært heldig og fått lov til å prøve meg på mange områder i systemet, og gleder meg til å jobbe videre med helheten og et fantastisk team, sier Hynne.

Stein Rømmerud, Director Commercial Strategy, har full tillit til Hynne i den nye rollen:

– Per er en meget erfaren kommunikasjonsleder med bred faglig bakgrunn og et solid nettverk både internt og eksternt. Han har de rette egenskapene som må til for å føre kommunikasjons-arbeidet vårt videre, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med ham i den norske ledergruppen, sier Rømmerud.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS