Ledergruppe Comfort

Ny driftsdirektører i Comfort Hotels

Comfort Hotel presenterer offensiv og fremtidsrettet ledergruppe. Simen Vinge (28) blir branddirektør for Comfort Hotel Xpress. Pernilla Anderson (38) og Olav Langli (38) utgjør driftsdirektør-duoen i Comfort Hotels.

Publisert

– Vi har satt sammen en ledergruppe som er godt rustet til å ta Comfort Hotels inn i fremtiden. Jeg er overbevist om at kombinasjonen av deres kompetanse vil gjøre Comfort Hotels uslåelig i sitt segment, sier Camilla Bergman, kjededirektør for Comfort Hotels i en pressemelding.

Simen Vinge: Branddirektør for Comfort Hotel Xpress

Simen Vinge.

Som branddirektør for Comfort Hotel Xpress vil Vinge lede utviklingen av Nordic Choice Hotel sin nyeste satsning. Xpress har fokus på teknologiske løsninger, utradisjonell rekruttering og lave priser. Tross sin unge alder har Vinge allerede markert seg i hotellbransjen. Hans tidligere stillinger inkluderer hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Youngstorget og markedsdirektør for Comfort Hotels. I 2012 ble han kåret til årets unge leder, og han har hatt en meget viktig rolle i utviklingen av Xpress-konseptet.

– Som følge av suksessen med Comfort Hotel Xpress Youngstorget åpner vi nå nye hoteller i Tromsø og Oslo. I løpet av de neste årene skal vi etablere 15 Xpress-hoteller i hele Norden. Comfort Hotel Xpress-kjeden skal være en fanebærer for innovasjon i hotellbransjen, sier Simen Vinge, branddirektør i Comfort Hotel Xpress.

Olav Langli: Comfort Hotels i Norge

Olav Langli.

Olav Langli har solid erfaring med hotelldrift etter over 15 år i bransjen. Gjentatte ganger har han vist seg å være en leder med handlekraft og teft for innovasjon. Hans seneste rolle var som hotelldirektør for Comfort Hotel Grand Central i Oslo, og Langli har tidligere hatt flere lederstillinger i hotellbransjen. Som driftsdirektør for Comfort Hotel Norge vil han blant annet lede Comfort Hotel Karl Johan frem mot åpningen i 2015.

– Jeg ser frem til det videre arbeidet og utvidelsen av Comfort Hotel i Norge. Segmentet er preget av tøff konkurranse, men jeg er overbevist om at vi kan tilby de beste hotelløsningene for våre prisbevisste gjester, Olav Langli, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge.

Pernilla Anderson: Comfort Hotels i Sverige, Danmark og Baltikum

Pernilla Anderson.

I sin tidligere stilling som hotelldirektør var Pernilla Anderson med på utviklingen og åpningen av Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge i Drammen i 2010. På Nordic Choice Hotels Vinterkonferanse i 2011 ble hun nominert til prisen General Manager of the Year.

– Comfort Hotel befinner seg i et ekspansivt og spennende marked, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hvor langt vi kan nå. Hotellgjestene har like høye krav til service og kvalitet selv om de ønsker å begrense kostnadene, og dette må vi kunne gi dem,sier Pernilla Anderson, driftsdirektør for Comfort Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum.

30 hoteller i fire land

Comfort Hotel består i dag av 30 hoteller i fire land og flere nye tilskudd er underveis.

- Hotellmarkedet blir mer og mer komplekst. Vi møter stadig nye krav og forventninger av gjestene våre. Jeg er overbevist om at Comfort Hotels nye ledergruppe kommer til å ta kjeden ytterligere et steg på veien mot å styrke sin posisjon, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS