Line Endresen Normann Virke

Ny direktør i Virke

Line Endresen Normann blir ny direktør i Virke, som etterfølger til Hilde Charlotte Solheim. Den nye direktøren starter i jobben hos Virke den 1. oktober 2015.

Publisert

Line Endresen Normann blir ny direktør i Virke. Hun starter i stillingen 1. oktober 2015.

Endresen Normann vil ha ansvaret for Reise Norge og Kultur. Endresen Normann er i dag daglig leder i Norske Konsertarrangører.

For reise- og kulturlivet

– Jeg er veldig klar for å kunne jobbe for best mulig rammebetingelser for både reiselivet og kulturlivet. Jeg gleder meg også til å legge til rette slik at Virke i enda større grad bidrar til kompetansedeling, nettverksbygging og skaper relevante møteplasser for disse bransjene, sier Line Endresen Normann i en pressemelding.

Bygge en sterk organisasjon

«Line Endresen Normann har et stort nettverk, både innen kulturlivet og i politiske miljøer. Hun vil fortsette arbeidet med å $ for reiselivs- og kulturvirksomheter», heter det i en pressemelding.

– Line Endresen Normann er et funn, sier styreleder i Virke Reise Norge, Vibeke Tvedt Raddum. Hun har kombinasjonen av politisk teft og erfaring som gjør henne perfekt til jobben.

Kompetanse

Også administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, er veldig glad for ansettelsen:

– Hun vil styrke organisasjonen på flere måter. Hun har hatt fantastiske resultater i tidligere jobber, og har en kompetanse på kulturfeltet som få andre kan vise til, sier Hammer Madsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS