Arne Dalseng og Steinar Stensson (1)

Ny daglig leder i BFSN

I 12 år har Arne Dalseng ledet BFSN (Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge), men i september overlater Dalseng stafettpinnen videre til Steinar Stensson. Han blir nemlig ny daglig leder for BFSN, en forening som markert seg i horecabransjen de siste årene. Men 68 år gamle Dalseng gir seg ikke helt; han blir nå styreleder i BFSN. Det ble klart på årsmøtet i BFSN på Gardermoen denne uka.

Publisert

Steinar Stensson (til høyre) blir 1. september ny daglig leder for BFSN - etter at Arne Dalseng trekker seg tilbake etter 12 i lederstilliingen.

Det er en erfaren storkjøkkenmann som nå overtar roret i foreningen. Stensson har gjennom mange år arbeidet i Lilleborg Profesjonell, og blant annet vært sterkt delaktiv i NM i maskinoppvask, som arrangeres på Smak.

Lang fartstid i storkjøkkenbransjen

– Mitt forhold til storkjøkkenbransjen startet som servicetekniker i Lilleborg i perioden 1984 – 1989. Har videre jobbet som salgskonsulent i fire år, fagsjef storkjøkkenhygiene i tre år, ansvarlig for storhusholdning i seks år og salgsjef horeca og ansvarlig for teknisk avdeling i fem år. Jeg har hatt personalansvar i 20 år, vært resultatansvarlig for horeca, leder av Lilleborgs fagavdeling i fem år og som salgssjef for KAM-avdelingen de siste årene, opplyser Stensson, som er utdannet elektromontør Gr L, svakstrøm og innen markedsføring.

Dette er den nye lederen i BFSN; Steinar Stensson.

Min forankring til storkjøkkenbransjen de siste årene har vært tilknyttet avtaler med kjeder i alle markeder. I tillegg har jeg sporadisk kontakt med noen av BFSN medlemmer og har hatt gleden av å bidra i fbm NM i oppvask.

Overtar med ydmykhet og stolthet

– Det er med ydmykhet og stolthet jeg overtar stafettpinnen etter Arne Dalseng. Er spent på endrede arbeidsoppgaver, men vet samtidig at det er mye kunnskap blant medlemmene, og mange hyggelige mennesker jeg skal samarbeide med for at vi sammen skal bidra til å bygge BFSN videre, sier Stensson.

– Faglig har jeg deltatt på en rekke kurs internt i Orkla, utdannet kvalitetsrevisor hos DNV og parallelt i tillegg til ordinære stillinger vært HMS koordinator i Lilleborg Profesjonell. Har opparbeidet praktisk kunnskap og holdt kurs innen både forbyggende arbeid, renhold, hygiene og smitte med tanke på vann, matvarer, overflater og helse. Har arbeidet med å tilrettelegge rutiner og hygiene i forbindelse med IK-mat og HACCP for kunder siden 1994 sier Stensson.

Dalseng blir ny styreleder

Det nye styret består av fra venstre styremedlem Henning Brun (Ecolab AS), revisor Vidar Korneliussen (Nicro AS), ny styreleder Arne Dalseng, daglig leder Steinar Stensson (Lilleborg), styremedlem Brede Hemma (Fredrikstad Storkjøkkensenter AS), nytt styremedlem Geir Pedersen (Norrøna Storkjøkken AS), styremedlem Per Bjørnar Westad (Westad) og styremedlem Maritha Hjermstad Løhren (Foodtech Interiør og Storkjøkken AS)

Tidligere daglig leder Arne Dalseng tar som nevnt over som styreleder i BFSN.

Det nye styret består av styremedlem Henning Brun (Ecolab AS), avtroppende styreleder og ny revisor Vidar Korneliussen (Nicro AS), avtroppende daglig leder og ny styreleder Arne Dalseng, påtroppende daglig leder Steinar Stensson (Lilleborg), styremedlem Brede Hemma (Fredrikstad Storkjøkkensenter AS), nytt styremedlem Geir Pedersen (Norrøna Storkjøkken AS), styremedlem Per Bjørnar Westad (Westad) og styremedlem Maritha Hjermstad Løhren (Foodtech Interiør og Storkjøkken AS)

Les mye mer om lederskiftet i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 3 2014)

Der kan du også lese portrettet med avtroppende leder Arne Dalseng

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS